REKLAMI GEÇ

Örki, Başkanın makamına oturdu

Örki, Başkanın makamına oturdu

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki’nin iftar programı için gittiği Çameli’de Belediye Başkanlığı makamına oturması tepki çekti. Bir siyasi parti yöneticisinin seçilmiş belediye başkanının makam koltuğuna oturması fotoğrafın paylaşıldığı sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2014 Cumartesi, 10:19

Çameli’de düzenlenen iftar programına AK Parti İl Başkanı Avni Örki ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci de katıldı.

Değirmenci ve Örki, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı’nın bu ziyarette, Belediye Başkanı Arslan’ın makam koltuğuna oturması şaşkınlıkla karşılandı. Bu fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldı, tartışma konusu oldu. Yapılan yorumlarda, bir parti yöneticisinin seçilmişlere ve devlete ait olan makama oturmasının etik olmadığı, Örki’nin bu hareketinin teamüllere ters düştüğü eleştirileri yapıldı.

Yorumlar

MertDERİN   -  Bağlantı 20 Temmuz 2014, 12:39

Teamüllere göre sadece devlet yönetiminde bir üst kademedekiler o koltuğa oturabilir.Devlet terbiyesi almış oln insan zaten o koltuğa oturmaz diğeride başkasını oturtmaz.O koltuk milleti temsil eder.Oturanda oturtanda ayıp etmiş..

Ahmet Ali   -  Bağlantı 19 Temmuz 2014, 19:44

İnsanın egosu yüksek olunca bulduğu her makama oturmak ister, işte AKP İl Başkanlığına bile yakışmayan Örki kendine yakışanı yaparak makam aşkını dışa vurmuş, Allah içi makam aşkıyla, dışı ise sahte mütevazilikle dolu insanlardan korusun…

çamelili   -  Bağlantı 19 Temmuz 2014, 14:47

çamelide seçilmiş olan başkan denizli den gelen kömür ile geldiği için oturmuştur. yada saçma sapan açıklama yapacaklar haklısın çatalçeşmeli

Ahmet   -  Bağlantı 19 Temmuz 2014, 14:30

Ego meselesi …

Çatalçeşmeli   -  Bağlantı 19 Temmuz 2014, 11:55

Ne oldu seçilmiş, Atanmışlar meselesi. Her fırsatta seçilmişler üzerin söylem üretip algı operasyonu yapan ak arkadaşlar ne diyor acaba bu işe. ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı