REKLAMI GEÇ

Örki: Denizli kongreye hazır

Örki: Denizli kongreye hazır

Olağanüstü büyük kongre sürecini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Avni Örki, 27 Ağustos’ta Ankara’da gerçekleştirilecek olan Ak Parti Olağanüstü kongreyi değerlendirdi. Örki, Denizli il teşkilatı olarak kongreye hazır olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2014 Cumartesi, 14:56

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, 27 Ağustos’ta Ankara’da gerçekleşecek 1. olağanüstü büyük kongre öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kongrede AK Parti’nin Genel Başkanının ve Başbakanın seçileceğini vurgulayan Örki, “Milletin partisi, birliğin adresi AK Partimiz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapacak. Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecek. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’dur” dedi.

YENİ BİR SAYFA AÇILACAK
Örki, kongrenin önemine dikkat çekerek, “AK Parti milletin umudu olarak doğdu. Partimizi 2001’de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının “yapılamaz” dediği birçok büyük icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik” şeklinde konuştu.

Yorumlar

dabancaliibrahim   -  Bağlantı 24 Ağustos 2014, 12:48

emir vereildi hazir olmak mecburiyetindesiniz istersen hazir olma basini neler gelecek sayin örki efendi

süleyman   -  Bağlantı 23 Ağustos 2014, 21:20

isterseniz farklı düşünün, farklı düşün
me lüksünüz yok

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı