REKLAMI GEÇ

Örki: Dersimizi çalıştık

Örki: Dersimizi çalıştık

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Avni Örki, “İlçelerimizin neler istediğini çok iyi biliyorum. Projelerim ve çalışmalarım şekillendi. Dersimizi iyi çalıştık” diyerek kendinden emin konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2015 Çarşamba, 10:42

Dört yıl yaptığı il başkanlığının ardından AK Parti’den Denizli Milletvekili Aday Adayı olan Avni Örki, seçim çalışmalarına devam ediyor. Sempatik tavırları ile de dikkat çeken Örki, siyasete giriş sürecini ve Denizli için beklentilerini aktardı. Örki, “Milletvekili olsak da olmasak da Denizli’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Şahsına karşı duyulan sevginin kendisini daha da heyecanlandırdığını, çıktığı yolda yalnız olmadığını gördüğünü ifade eden Örki, “Görev süremiz içinde kimsenin kalbini kırmadık. Partili partisiz hiç kimseye ayrım yapmadan Denizli için bir şey yapılacaksa hep birlikte el ele yapmaya çalıştık. Denizli menfaatini her şeyin üstünde tuttuk. Bundan dolayıdır ki, toplum içinde kendimize güzel bir yer edinebildik. Çocukluk yılarından bu yana vatan ve millet sevdalısı biri olarak geldiğimiz nokta bizleri çok memnun etti. Türkiye’nin dört bir yanından telefon açarak destek verenler var. Geçen süre içinde yaşadığımız güzel olaylar oldu. Siyasette ahde vefa çok önemlidir. Bu yaklaşımlar da şahsıma karşı vefanın en büyük göstergesidir.” dedi.

ic-1NEDEN SİYASET
Siyasete giriş sürecinde gençlik yıllarında yaşadığı bazı olayların etkin olduğunu aktaran ve örneklerle süsleyen Örki, “Kıbrıs’ta anne ve babamın yanına gitmek için havalimanında beklerken kravatlı bir adam yanıma gelerek küçücük yaşta ve sen yanlış okulda okuyorsun. Sen orada bir şey olamazsın senin yolun yanlış diyerek kendince beni uyarmaya çalıştı. Küçük bir çocuk olarak benim psikolojimi siz düşünün. Hava alanında uçağa binip Kıbrıs’a indiğimde fikirlerime saygı duymayan insanlarla mücadele edeceğim diye karar vermiştim. Sonrasında hayatım ona göre şekillenmeye başladı. Eski Milletvekili Ramazan Yenidede’nin seçim çalışmasında Sakarya Şiirini okuyarak meydanlarla tanıştım. Hayatımın çizgisini tamamen siyaset üzerine oturttum. Avukatlık mesleğim ile birlikte aktif olarak siyasi çalışmalara AK Parti’de başladım. 8 yıl partide aktif görevler yaparak bu günlere geldim. Ak Parti kurulu kurulmaz Denizlimizde ve ülkemizde meydana gelen gelişmeler siyasetin özgürlükler dışında insanların sosyal ve ekonomik alanlarda da sorun ve taleplerine cevap verebildiğini görmeye başladım. Denizlimizin gün geçtikçe güzelleşen çehresi, insanların gülen yüzleri siyaseti daha fazla sevdirmeye başladı. Sevdikçe memleketime duyduğum aşk kuvvetlendi. O aşk çerçevesinde koşturduk. Milletvekili olsak da olmasak da Denizli için koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

ic-2DENİZLİ İLKLERİN ŞEHRİ OLACAK
Denizli için hayata geçirilebilecek projeler konusunda da değerlendirmelerde bulunan Örki,
“Biz projelerimizi adaylarımız belirlendikten hemen sonra masaya yatırırız. Ak Parti kültüründe hiç kimse kendi kafasına göre bir yürüyüş belirleyemez. Bizim kafamızdaki projelerimiz şimdiye kadar edindiğimiz bilgi ve birikimi yapılacak bu toplantılara hazırlamak şeklindedir. Bu manada aylardır Denizli’mizin ve ülkem için kafa yoruyorum. 2023 hedeflerine kilitlenmiş ülkemizin bu yolculuğunda Denizli’mizin ne şekilde katkı koyacağı ve gelişmelerden nasıl pay alacağı bellidir. Sanayiden küçük esnafa, çiftçiden memura, işçiye her alan kapsama alanımızdadır. Denizli’mizi sanayide, turizmde, tarımda ve diğer her alanda öncelikle bulunduğu pozisyondan daha iyi yerlere getirerek bu ülkenin ilkleri içine sokacağız” dedi.

Yorumlar

ali gümüş   -  Bağlantı 11 Mart 2015, 14:16

PATETES 2.5 MARUL 4 ET 40 LİRA ALDIMIZ ÜCRET 900 TL SÖLE SÖLE İNANMASAKTA KULAĞA HOŞ GELİYOR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı