REKLAMI GEÇ

Örki: Elimizden gelenin fazlasını yapacağız

Örki: Elimizden gelenin fazlasını yapacağız

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Cumhurbaşkanlığı’na aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Köşk’e çıkması için teşkilat olarak ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2014 Salı, 13:36

Ankara’da toplantıya katılan ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinde çok ciddi bir çalışma yaptıklarını, parti teşkilatları dâhil her kesimle istişarede bulunduklarını bildirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandığı toplantıyı da değerlendiren Örki, “Adayımızın belirlenmesi sürecinde sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler ile vatandaşların nabzını tuttuk. Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için en az 20 vekilin imzası gerekiyordu. Tüm milletvekillerimizin imzası ile Cumhurbaşkanı adayını belirledik ve milletin takdirine bıraktık. Salondaki coşku bizleri seçim öncesinde daha da şevklendirdi. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyetinin halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı