REKLAMI GEÇ

Örki: Huzurun tadını çıkaralım

Örki: Huzurun tadını çıkaralım

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Avni Örki, çözüm süreci ile ilgili önemli gelişmelerin yaşandığı bu süreçte çağrıda bulunarak “Huzurun tadını çıkaralım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2015 Pazartesi, 11:53

Son günlerin en çok konuşulan konusu olan çözüm süreci için önemli açıklamalarda bulunan ve terör belası yüzünden çok ağır badireler ödediğimize işaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Avni Örki, “Birçok ailenin evine ateş, nice vatan evladı toprağa düştü, şehit oldu. Yıllardır kanayan bu yaramız sürekli kanatılmaya devam etti. Bugün gelinen noktada silah bırakılacağının kuvvetli bir şekilde ifade edilmesi sevinilmesi gereken bir meseledir” dedi.

ic-4KIŞKIRTICILIK YAPMAYIN
Bu yönde atılan adımların cesaretlendirilmesini isteyen Örki, “Bu yönde yapılan açıklamalar desteklenmelidir. Ancak hiç kimse de silah bırakma çağrısının ardından kışkırtıcı söylemlerde bulunmamalıdır. Özellikle Kürt ırkçılığı yapan siyasetçilerin artık yaşam kaynağının kan değil demokrasi olduğunu kabul etmeleri gerekir. Bunun yanında bütün ırkçı söylemlerin hem kendi milli değerlerimize aykırı olduğunu hem de dini değerlerimize aykırı olduğunu herkes kabul etmelidir” dedi.

ic-3PARTİLER ÜSTÜ BİR MESELEDİR
“Ülkemize bahar geliyor, barış geliyor” diyerek açıklamasını sürdüren Örki, “Huzurun tadını çıkaralım” çağrısı yaparak sözlerini, “Hiç merak edilmesin bu ülkede kardeşlik hakim olacaktır. Çözüm süreci çözülme süreci değildir. Tek Devlet, tek Bayrak, tek Millet ve tek Vatan düsturlarımız bizler için vazgeçilmezdir. Bu nedenlerle bu sürece milletimizin verdiği destek en üst seviyelerdedir. Bu mesele partiler üstü bir mesele haline gelmiştir. Bu güzellikleri yaşamak ve destek olmak bütün vatandaşlarımızın hakkıdır” diyerek tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı