REKLAMI GEÇ

Örki: Paralelin seçim reçetesi yan etki yaptı

Örki: Paralelin seçim reçetesi yan etki yaptı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve eski İl Başkanı Avni Örki, attığı ilginç twetler ile CHP, MHP ve paralel yapıyı T’ye aldı. Örki, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Paralelin sizin için hazırladığı seçim reçetesine itibar edecekseniz unutmayın! Bunlar bu işi bilmez. 2014 yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hazırladıkları reçeteler size yan etki yaptı. Hâlâ toparlayamadınız” diye seslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 11:21

Bir dönem Gülen Cameaati mensubu olduğu iddia edilen AK Parti milletvekili Aday Adayı ve eski İl Başkanı Avni Örki, attığı ilginç twetler ile dikkati çekti. Muhalefet partileri CHP ve MHP ile paralel yapıyı ironik bir dille eleştiren Örki, cemaat için “bunlar, bu işi bilmez” ifadesini kullandı.

Sosyal medya paylaşımlarında muhalefete yüklenen Örki, CHP ve MHP liderlerinin çok gergin olduğunu, televizyonda göründüklerinde çocukları ekran başından uzaklaştırdıklarını kaydetti.

Bir başka paylaşımında ise “2015 seçimlerine 3 ay kala muhalefetin seçim hedefleri ilginç. KK: Hedef yüzde 35, Bahçeli: Hedef iktidar için ne gerekiyorsa o. Kafalar karışık” diye yazan Örki, “Kimse koalisyon hükümeti hayali kurmasın. Hevesiniz kursağınızda kalır” diye de ilave etti. İşte Örki’nin attığı twetler:

denizli-avni-orki-ic-1
denizli-avni-orki-ic

Yorumlar

samimi zat   -  Bağlantı 6 Mart 2015, 06:35

denizlili siyasetçilerimiz lütfen biraz özgün olun yahu! tayyip erdoğanı taklit etmeyi şu ağızı bırakın vallahi olmuyo yakışmıyo aslı varken. görüşlerini savunun ama kendiniz gibi olun.^kötü bir taklit^ yerine, işte vekilimiz bu adam olmalı dedirtin

mikdat cakmaz   -  Bağlantı 5 Mart 2015, 15:18

Avni beyin daha iki sene oncesine kadar cocuklari paralelin okullarinda okuyordu simdi menfaat cikari icin saldir bakalim paralele

Hasan Karaca   -  Bağlantı 5 Mart 2015, 13:33

Örki gündemde kalmak ve koltuk kapmak için, paralelci olduğu halde paralele sataşarak prim yapma ve Millet vekilliği koltuğu kapma adına cümleyi kuruyor da, bakalım bu millete götürdüklerini nasıl anlatacak.

kaya taşkesen   -  Bağlantı 5 Mart 2015, 13:20

Başkasının enkazı üzerine bina yaparak değil , yapmak istediğin icraatları ve düşüncelerini anlatarak puan toplasanız daha başarılı olursunuz. Böyle konuşmalarla ancak sizinle ilgili kişilik analizi yapan psikolog ve sosyologlara malzeme veriyorsun

DOĞRULUK   -  Bağlantı 5 Mart 2015, 11:48

KABATAŞ OLAYINI İZAH EDEBİLİRMİSİN , İMANDAN BAHSETMİŞKEN.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı