REKLAMI GEÇ

Örki’den 23 Nisan şarkısı çıkışı

Örki’den 23 Nisan şarkısı çıkışı

AK Parti eski İl Başkanı Avni Örki, sosyal medya hesabından yaptığı çıkışla yeni bir tartışmanın daha fitilini ateşledi. 23 Nisan şarkısını eleştiren Örki, “Padişahın kovulmasıyla demokrasi gelir mi? Çocuklarımızı zehirleyen bu şarkılardan utanıyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2016 Salı, 10:46

AK Parti’nin eski İl Başkanı Avni Örki, zaman zaman yaptığı çıkışlara bir yenisini daha ekledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sonrasında sosyal medya hesabından bir yazı paylaşan Örki, 23 Nisan şarkısını eleştirdi.

Yazısına, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun” diye başlayan Örki, 23Nisan’larda hepimiz söyleriz öylesine aklımıza gelir ‘Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan’ gerisini berisini bilmeyiz. Dün oğlumun okulunda ilk defa dikkatle dinledim. ‘İşte, bugün bir meclis kuruldu / Sonra hemen padişah kovuldu / Bugün 23 Nisan / Hep neşeyle doluyor insan’ şarkısıyla 23 Nisan kutlanıyor. Padişahı kovmakla neşe dolanlar olabilir onların tercihidir ama benim çocuğuma bu şarkının devlet eliyle söyletilmesine karşıyım” dedi.

Yönetim biçimi olarak Demokrasiyi sevdiğini söyleyen, ancak “Padişahın kovulmasıyla demokrasi gelir mi?” sorusunu yönelten Örki, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olur mu? Fatih’in torunu olmayla, adına köprü yapılan Osman Gazi’yle, ecdadımla övünüyorum ama çocuklarımı zehirleyen bu şarkılardan da utanıyorum” dedi.

DESTEK MESAJLARI ALDI
Avni Örki’nin paylaşımının altına yorum yapan bazı kullanıcılar da Örki’nin düşüncelerini destekledi.

denizli-avni-orki-23-nisan-sarkisindan-utaniyorum-1denizli-avni-orki-23-nisan-sarkisindan-utaniyorum-2

Yorumlar

harun   -  Bağlantı 26 Nisan 2016, 22:52

her fikre saygı fakat sadece gülüyorum :)))
padişahın olduğu yerde demokrasi nasıl oluyor ki:)))))

Omerfarukaslantas@gmail.com   -  Bağlantı 26 Nisan 2016, 11:31

Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olmasını kabul etmiyor gibi anladım inşallah yanlış anlamisimdir çok yazık çok

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı