REKLAMI GEÇ

Özkan, Denizli firmalarını yalnız bırakmadı

Özkan, Denizli firmalarını yalnız bırakmadı

Home&Tex, CNR Expo İstanbul’da ziyaretçilerine ve firmalara kapılarını açtı. AK Parti MKYK üyesi, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, fuara katılan Denizli firmalarını yalnız bırakmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2017 Pazar, 15:33

Home&Tex, TETSİAD – Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği iş birliğiyle bu yıl 5. kez düzenlendi.
Yaklaşık 600 firmaya ev sahipliği yapan Home&Tex’e Denizli’den de 30 firma katıldı. AK Parti MKYK üyesi, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, fuara katılan Denizli firmalarını yalnız bırakmayarak, TETSİAD Başkanı Ali Sami Aydın ile birlikte tüm Denizli firmalarının standlarını tek tek gezdi.

Tekstilin Denizli’de binlerce yıllık geçmişi olduğunu belirten Milletvekili Özkan, üretim, istihdam ve ihracatı ile ev tekstilinin Denizli ekonomisinin lokomotif sektörü olmaya devam edeceğini ifade etti.

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özkan, “Bugün 5’ncisi düzenlenen Home&Tex ev tekstil fuarına Denizli ilimizden katılan firmaların stantlarını ziyaret ettik. Gördük ki Denizli katma değeri yüksek ürünler üreterek pazardaki rekabet gücünü hızla artırmaya devam ediyor. Denizli’den katılan firmalarımızın son derece farklı ve şık tasarımlar barındıran konseptleriyle bu fuarda da farkını ortaya koyduğunu görüyoruz. Biz her yerde ve her zaman Denizlili firmalarımızın yanındayız. Denizli’mizi böylesi önemli bir sektörde başarıyla temsil eden firmalarımızla gurur duyuyor, kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı