REKLAMI GEÇ

Özkan ve Filiz, hemşehrilerini yalnız bırakmadı

Özkan ve Filiz, hemşehrilerini yalnız bırakmadı

Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, TÜYAP ve CNR’da düzenlenen fuarlarda sanayici hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Fuarda Denizlili işadamları tarafından kurulan stantları tek tek gezen Milletvekili Özkan ve il Başkanı Filiz, hemşehrileri tarafından büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2017 Pazar, 12:02

Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, TÜYAP ve CNR’da düzenlenen fuarlarda sanayici hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

Fuarda Denizlili işadamları tarafından kurulan stantları tek tek gezen Milletvekili Özkan ve il Başkanı Filiz, hemşehrileri tarafından büyük ilgi gördü.

TÜYAP’ta düzenlenen Promatt Yatak İmalatı ve İntermob 20. Uluslararası Mobilya İmalatı fuarlarını ziyaret eden Özkan; “Denizli’miz yatak, mobilya, tekstil sanayisi için makine üretmede kendini Dünyaca kanıtlamış bir kenttir. Dünya’nın dört bir yanına makine ihracatı yapan firmalarımızla gurur duyuyoruz. Bu başarının katlanarak devam etmesi için de sanayicilerimizin her daim yanındayız. “ dedi.

Denizlili katılımcı firmalar başta olmak üzere stantları gezen Başkan Filiz; “Bu organizasyonu gerçekleştirenler başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum, Ülkemizin geleceğe umutla bakmasını sağlayan böyle organizasyonların büyüyerek artmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

CNR’da başlayan İstanbul Jewelry Show Mücevherat Fuarını da ziyaret eden Özkan ve Filiz burada da Denizlili hemşehrileriyle bir araya geldi. Özkan ve Filiz, fuarın ülke ve sektöre hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı