REKLAMI GEÇ

Özkan: Türkiye ekonomisine saldırı var

Özkan: Türkiye ekonomisine saldırı var

AK Parti Denizli milletvekili Cahit Özkan, Türkiye ekonomisine karşı saldırılar olduğunu belirterek, “Türk Milletinin dirayeti karşısında asla şansları olmayacaktır” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2018 Cuma, 14:28

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan iç ve dış mihrakların, büyüyen Türkiye ekonomisine karşı top yekün bir saldırıda bulunduğunu belirtti.

Ekonomimize saldıranların oynadıkları oyunların boşa çıkacağını ifade eden Özkan: “15 Temmuz’da, Suriye’de Irak’ta nasıl başaramadılarsa, bundan sonra da Türk Milletinin dirayeti karşısında asla şansları olmayacaktır” dedi.

“IMF’YE BORCUMUZ YOK”
Özkan göreve geldiği yıllarda IMF’ye olan borcunun şimdi olmadığını dile getirerek, “2013 yılında borçlarımızı ödedik. Şimdi bizim IMF’e bağımlılığımız yok. Hatta IMF’ye kredi verecektik, almadılar. İşte AK Parti iktidarının farkı bu olmuştur. Güvenlik politikalarımızı ülkelerden bağımsız hayata geçirme şansımız ve imkanımız yoktu. Her konuda karar alma ve uygulama iradesi en alt seviyeye indirgenmiş bir Türkiye vardı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı