REKLAMI GEÇ

Paralel polemiği sürüyor

Paralel polemiği sürüyor

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, kendisine “Paralel okulda okudun şimdi utanıyor musun?” diyen MHP İl Başkanı Ferudun Ünal’a yanıt verdi. “Dershane diyorsan o bir okul değil” diyen Örki, “Lütfen elinizde bilgi belge olmadan konuşmayın. Sonra rezil olursunuz” diyerek Ünal’a karşılık verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2014 Cuma, 13:48

AK Parti İl Başkanı Avni Örki’den, , kendisine “Paralel okulda okudun şimdi utanıyor musun?” diyen MHP İl Başkanı Ferudun Ünal’a yanıt geldi.

Örki, açıklamasında MHP’nin iktidar olduğu dönemlere gönderme yaparak, “Yargıda paralel örgütlenmenin karşısındayız bu konuda hükümeti destekliyoruz diyemeyen, konunun ana fikrinden uzaklaşan, ağzını bozan, bayramı unutan Ferudun Bey. Bana müfteri demişsiniz, paralel okullarda okudu demişsiniz. Siz bizi tanımazsınız ama biz sizi çok iyi tanırız. Lütfen elinizde bilgi belge olmadan konuşmayın, sonra rezil olursunuz” dedi.

“ORASI DERSHANE OKUL DEĞİL”
İlkokulu devlet okulunda okuduğunu ifade eden Örki, “Dokuzkavaklar’da Devletin Kuran Kursuna gittim. 16 Ağustos 1997 de kesintisiz eğitim adı altında kapattığınız Denizli İmam Hatip Lisesinden mezun oldum. Devlet Parasız Yurdunda kaldım. Yine 1997 de siz iktidardayken Mesut Yılmaz’la Bülent Ecevit’le elele verdiniz. Önümüzü kesmeye çalıştınız üniversitelerde okuyamasınlar dediniz, İmam Hatiplilere katsayı engeli getirdiniz. Ama aradan kıl payı kurtardım, yine bir Devlet okulu olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim. Bunları yaparken ANAP-DSP-MHP iktidarını ve bu zulümleri yapanları hiç unutmayacağıma yemin ettim. Evet, ben MHP’nin tüm engellemelerine rağmen Devlet okullarında okumayı başarabildim. Ve o gün alkış tutan siz ve sizin gibileri hiç unutmadım, unutmaya da niyetim yok. Ama dershane diyorsan o bir okul değil” dedi.

anons

“MİLLETİMİN DEVLETİMİN HİZMETİNDE OLACAĞIM”
“Bu günlerimi kime borçluyum diye merak ediyorsan söyleyeyim” diyerek açıklamasına devam eden Örki, “Önce Allah’a sonra kutsal Devletime. Bu nedenle bu can bu bedende olduğu müddetçe sizin gibilerle mücadeleyi hiç bırakmayacağım. Milletimin Devletimin hizmetinde olacağım. Paralelcilerin okullarında okusa da, yurtlarında kalsa da bugün gerçeği görüp Devleti ile birlikte olmayı tercih edenlere de sonuna kadar kucak açacağım. Bana müfteri demişsiniz, şimdi soruyorum müfteri kim? Bayramınız mübarek olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı