REKLAMI GEÇ

Partililerle tanıştılar

AKP İl Teşkilatı Açık Hava Tiyatrosu´nda milletvekili adaylarını tanıttı. Çok az sayıda katılımın olduğu şölende adaylar kendilerini anlattı.

/ DENİZLİHABER / 19 Haziran 2007 Salı, 00:00

22 Temmuz seçimlerine hazırlıklarını sürdüren AK Parti İl Teşkilatı adaylarını tanıtmak için Açık Hava Tiyatrosunda şölen düzendi. Tanıtım şölenine Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar, Milletvekili adayları Mehmet Yüksel, Selma Aliye Kavaf,Salih Erdoğan, Mithat Ekici, Şahin Tin, Cahit Özkan, Niyazi Vural, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Konserler ile başlayan gecede halaylar çeken partililer Başbakan Erdoğan tarafından seslendirilen slagonları dinledi. Gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar daha güçlü olarak tekrar iktidar olacaklarını söyledi.   

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise AK Parti’nin yaptıkları hizmetler ile tekrar iktidar olacağını belirterek “Halkımız gördüğü hizmetler ile tekrar iktidar olması için AK Parti diyecektir. Bizler bu güne kadar hep hizmet için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından milletvekili adaylarına kendilerini tanıtmaları için söz verildi. İlk olarak 7. sıra milletvekili adayı Niyazi Vural yaptığı konuşmada AK Parti’nin halktan oy isterken Cumhurbaşkanlığı gerçeğini anlatması yeterlidir dedi. Vural yapılan haksızlıklara halkın en iyi cevabı vereceğini dile getirdi.

6. sıra milletvekili adayı Cahit Özkan ise ülkenin aynı istikrar ve başarı ile yönetilmeye devam edeceğini ve AK Parti’nin yine iktidar olması için çalışacaklarını söyledi.

Geceye damgasını vuran isim olan 5.sıra milletvekili adayı Şahin Tin ise yaptıkları icraatlar ve hedefleri hakkında konuştu. Şahin Tin’in konuşmaları davullar eşliğinde yapılan tezahüratlar ile zaman zaman kesildi.

4.sıra milletvekili Mithat Ekici ise sağlık alanında yapılan yenilikler ve ilklerden bahsederek değişimin Türkiye’nin önünü açtığını dile getirdi.

3.sıra milletvekili adayı Salih Erdoğan, TBMM deki çalışma temposuna aynı şevk ve heyecan ile devam edeceğini belirten konuşmasında aday sıralamasında yer almayan AK Parti milletvekilleri Mehmet Yüksektepe ve Osman Nuri Filiz’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

2. sıra milletvekili adayı Selma Ali Kavaf Denizli’nin kalkınması için gece gündüz çalışacaklarını ve AK Parti ile yakalanan başarının sürmesi için hizmet edeceklerini söyledi.

AK Parti 1. sıra milletvekili Mehmet Yüksel konuşmasında sanayi turizm kenti olan Denizlinin daha çok gelişmesi ve sorunlarının çözülmesi için gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu belirtti. Yüksel AK Parti iktidarı ile birlikte Denizli’nin kalkınmaya ve kazanmaya devam edeceğini söyledi. Geç saatlere kadar devam eden gece milletvekili adayları ve yöneticilerin partililere sahneden yaptığı toplu selamı ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı