REKLAMI GEÇ

POLİSİ TEBRİK ETTİ, OYUNA GELMEYİN UYARISINDA BULUNDU

POLİSİ TEBRİK ETTİ, OYUNA GELMEYİN UYARISINDA BULUNDU

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul’da Türk bayrağı indirmeye çalışan kişiyi vurarak durduran polisi tebrik etti. Zeybekci, bayrak olaylarının provokasyon olduğunu belirterek, “Oyuna gelmeyin” uyarısında bulundu.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2014 Pazar, 14:31

9 Haziran tarihinde Diyarbakır’ın Lice ilçesinden askeri kışla içinde ve dün İstanbul’da Türk bayrağının gönderden indirilmesine tepki gösteren ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, provokasyonlara karşı uyardı.

Bayrağın Türk milleti için çok önemli olduğunu ve şehitlerin emaneti olduğunu belirten Bakan Zeybekci, “Türkiye’de durup dururken bir şeyler gündeme gelince ben hep şüphe ile yaklaşıyorum. Bayrak olayı da bu tür olaylardan biri. Kışla içinde bayrağı indirmesi için kandırılan ve eğitilen meczup planlandığı gibi bayrağı alıp indirdi. Bayrağa yapılan saldırın milletin onur ve şerefine yapılan saldırıdır. Biz bunu çok iyi biliyoruz. Aynı olay dün İstanbul’da da yapılmaya çalışıldı. Dün İstanbul’da bu olayı yapmaya çalışan maşa daha 15 gün önce İstanbul’a gelen birisi. Bu kişi ilk olarak özel bir hastanenin bayrağını indiriyor daha sonra ise emniyetin önündeki bayrağı sloganlar atarak indirmeye çalışıyor ancak güvenlik güçlerimiz buna izin vermeyerek bayrağımızı savunuyor. Bayrağımızı savunan polis kardeşimizi onu etkisiz hale getirdiği için kutluyorum. Şu anda kardeşi kardeşe düşürmeye çalışıyorlar. Uyanık olmamız lazım” dedi.

“BAYRAKLA PROBLEMİ OLANLAR İLE BİZİMDE PROBLEMİMİZ OLUR”
Şehitlerin emaneti olan Türk bayrağı ile problemi olanlara gerekli hesabın sorulacağını vurgulayan Bakan Zeybekci, “Bayrağımız ile problemi olanlar ile bizim de problemimiz olacaktır. Bunun da hesabı sorulacaktır. Bu oyunlar tekrar edilecektir. Bu oyunlara gelmeyin, biz yıllardır olduğu gibi şanlı bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı