REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu dizi oyunculuğunu sevdi

Ramazanoğlu dizi oyunculuğunu sevdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, televizyon dizisi oyunculuğunu sevmiş görünüyor. Daha önce “Baba Candır” dizisinde oynayan Ramazanoğlu, şimdi de ekranların sevilen dizisi “Seksenler”de oynamayı kabul etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2016 Pazartesi, 18:25

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Aile Haftası dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklar ve ‘’Seksenler’’ dizisinin oyuncularıyla 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ramazanoğlu ve dizi oyuncuları, huzurevi sakinleriyle sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Gelenek ve örfleri nesiller arası aktarmanın önemine, sosyal devlet olmanın gereğine değinen Bakan Ramazanoğlu, güçlü, mutlu, huzurlu aile ve toplum vurgusu de vurgu yaptı. Ramazanoğlu, “Bu büyük ailede herkesin mutluluğu, huzuru, sağlığı için üzerimize düşen ne vazife varsa elimizden gelenin daha fazlasını bütün imkanlarımızı zorlayarak yapmak üzere çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceği” dedi.

DİZİDE OYNAMAYA “EVET” DEDİ
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ramazanoğlu, “Daha önce bir dizide oynamıştınız, Seksenler dizisinde de oynamayı düşünür müsünüz” sorusuna “Geçtiğimiz günlerde ‘Baba Candır’ dizisinde oynadım. Basın önünde teklif aldım ‘Seksenler ‘dizisindengelen teklifi de kabul ediyorum. İlk fırsatta Seksenler’dizisindeyim” yanıtını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı