REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu’ndan teşekkür turları

Ramazanoğlu’ndan teşekkür turları

AK Parti Denizli Milletvekili, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli’de darbe girişimine karşı duruş sergileyen kurumların yöneticilerini ziyaret ederek teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2016 Çarşamba, 13:01

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Denizli Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu, darbe girişimine karşı davranış sergileyen Vali Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız’ı ziyaret etti.

sema-ramazanoglu-1

Darbe karşıtı tutumları ve mücadeleleri için teşekkür etti. Ramazanoğlu, özellikle darbe girişiminin ilk anından itibaren meydanları boş bırakmayan Denizli halkına şükranlarını sunduğunu söyledi.

Tarihe kara bir leke olarak geçtiğini belirttiği 15 Temmuz’da, kahraman Türk milletinin asil duruş sergileyerek Denizli ve Türkiye’de demokrasi destanı yazdığını vurgulayan Sema Ramazanoğlu, “Bu milletin iradesine, milli iradeye kim müdahale etmeye kalkarsa karşısında bu milletin evlatlarını bulur. Milletine kurşun sıkan vatan hainlerinin kalkıştığı 15 Temmuz’daki darbe girişimi gibi. 15 Temmuz gecesi göğsünü tanka, tüfeğe siper eden Denizli’yle gurur duyduk. Dost düşman bütün dünya gördü. Bu milletin iradesine hiç kimse artık ne elini, ne de dilini uzatabilir. Bu milletin iradesi kutsaldır. Biz bir kere daha bütün dünyaya hep beraber nasıl bir Türkiye olduğumuzu gösterdik” dedi.

sema-ramazanoglu-2

Denizlili olmaktan gurur duyduğunu belirten Ramazanoğlu, o gece Denizli’de yazılan destanda büyük payı bulunan ve milli iradeye sahip çıkan başta hemşehrileri olmak üzere Vali Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız’a darbeye karşı yaptıkları mücadelelerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı