REKLAMI GEÇ

Şahin Tin darbe girişiminde yaralananları ziyaret etti

Şahin Tin darbe girişiminde yaralananları ziyaret etti

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz akşamı demokrasiye sahip çıkmak için sokaklara çıkarak yaralananları Ankara Numune Hastanesi’nde ziyaret etti, geçmiş olsun ve minnet dilekleri iletti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2016 Perşembe, 14:25

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Demokrasiyi korumak adına canlarını ortaya koyan vatandaşları unutmadı. Şahin Tin, Ankara Numune Hastanesinde yatan yaralıları ziyaret etti. Her birine ayrı ayrı teşekkür eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Şahin Tin, o tarihi akşamda yaşanan çarpıcı olayları da bizzat kahramanlarından dinleme fırsatı buldu.

Ziyarette yaralı bir vatandaş o gece yaşadıklarını ve nasıl yaralandığını, “Elimde Türk bayrağımız vardı. Hainlerden Albay rütbesi taşıyan bir darbeci Genel Kurmay Başkanlığı’nın önünde bayrağı tuttuğum kolumdan vurdu beni. Elimden düşen bayrağı sağlam olan sol elime alarak direnişimi sürdürdüm. Odamdaki bayrağımın üzerindeki kan da benim kanım. Milyonlarca şehidimizin kanıyla sulanmış al bayrağımıza dahi tahammül edemeyenleri halkımızın çok iyi tanımasını istiyorum. Her Türk vatandaşı 15 Temmuz’daki ihanet girişimini unutmasın ve bizden sonraki nesillere iyi anlatarak memlekete sahip çıksınlar” sözleriyle anlattı.

Milletvekili Şahin Tin, bu çarpıcı hikâye karşısında duygulandığını belirterek, “Bugün özgürce siyaset yapabiliyorsak, bu topraklarda özgürce dolaşabiliyorsak bunun o akşam tankların karşısına dikilebilen yürekli vatandaşlarımız sayesinde olduğunu bir kez daha teyit ettim. Bir siyasetçi olarak bu asil millete karşı ne kadar ağır bir sorumluluk taşıdığımı biliyorum. Hainler de bilsinler ki bizde bu topraklarda demokrasinin ilelebet var olması için canımızı ortaya koyacak siyaset yapmaya ve memleketimizi savunmaya devam edeceğiz. Halkımıza layık olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Şahin Tin, darbe gecesi Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın Gölbaşı’ndaki evinde ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Milletvekili Tin ayrıca darbe gecesi saldırının hedefi olan Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı’nda incelemelerde bulundu ve şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Koyuncu’nun son yolculuğuna uğurlandığı törene katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı