REKLAMI GEÇ

Şencan, iddialı konuştu

Şencan, iddialı konuştu

AKP İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Abdullah Şencan, 2009 yerel seçimlerinde hedeflerinin Denizli’yi AKP’li belediyelerle örmek olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2008 Perşembe, 01:00

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Abdullah Şencan, 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak AK Parti Denizli Teşkilatı’nın izleyeceği çalışma stratejisini açıkladı.

‘Yerel seçimler için startı verdik’

22 Temmuz genel seçimleri, AK Parti iktidarının zaferi ile sonuçlandığını hatırlatan Şencan, “2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti İl Teşkilatı olarak başarıyla tamamlayacağımıza inanıyorum. Denizli’yi AK Partili belediyelerle öreceğiz” dedi. İl teşkilatı olarak yerel seçimlerin startını verdiklerini ifade eden Şencan, ““İl teşkilatı olarak, Denizli’nin en ücra köşesindeki insanlarımıza ulaşarak, bu yolda emin adımlarla hedefimize varmayı düşünüyoruz. Sadece merkezde değil bütün ilçelerde, beldelerde ve köylerde teşkilatlanmamızı tamamlayarak, hizmet yelpazemizi genişleteceğiz. Düşüncemiz AK Partili belediyelerimizin hizmet kalitesini AK Partili olmayan belediyelere de ulaştırmaktır” dedi.

Gençlerin kongresi 23 Şubat’ta

AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nın Aralık ayı içerisinde kongresini yaparak teşkilatlanma oluşumunu maksimum seviyeye çıkardıklarını belirten Başkan Şencan şunları söyledi; “Denizli’nin 18 ilçesinde yaptığımız gençlik kolları kongrelerini tamamladık. En görkemlisi ve en geniş katılımlı olanını nasipse İl Gençlik Kolları Kongresi’ni gerçekleştireceğiz. Kongre tarihimiz, 23 Şubat 2008 Cumartesi günü yapacağız. Bu kongrede vereceğimiz mesaj yeni dönemde Denizli siyasetinde gençlerin ağırlığının ne derecede büyük olduğu mesajıdır. AK Parti İl Gençlik Kolları 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde çok önemli ve kritik bir rol oynayacaktır. Seçim öncesinde ve propaganda süreci içerisinde neler yapacağımızı tüm Denizli görecek.”


Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı