REKLAMI GEÇ

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM ZEYBEKCİ

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM ZEYBEKCİ

Başbakan Binali Yıldırım, 14.10’da yeni kabineyi açıkladı, dakikalar içinde binlerce kişi sosyal medyada Ekonomi Bakanı Zeybekci’yi kutlama yağmuruna tuttu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2017 Çarşamba, 15:03

Başbakan Binali Yıldırım, bir süredir beklenen kabine değişikliğini açıklar açıklamaz, başta Denizli olmak üzere binlerce sosyal medya kullanıcısı, kişisel paylaşım sayfalarında “tebrik mesajları” yayınladı.

Yeni kabinede Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci koltuğunu korurken, AK Parti hükümetlerinde beşinci kez bakan oldu. Hüdai Oral, Haluk Cillov, Muzaffer Arıcı, Adnan Keskin, Mehmet Kocabatmaz ve Selma Aliye Kavaf’tan sonra Cumhuriyet tarihinde Denizli’nin 7. bakanı olan Nihat Zeybekci, 64. hükümette kısa süreli molasında Sema Ramazanoğlu Denizli’nin 8. bakanı olmuştu.

Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde yeniden Ekonomi Bakanı olan Zeybekci, Binali Yıldırım başbakanlığında yenilenen kabinede yer alarak 5. kez Ekonomi Bakanı oldu.

Zeybekci’nin bakan olarak açıklanmasından dakikalar sonra binlerce kişi sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları yağdırdı. Kutlama yapanların çoğu ya Zeybekci ile çekilmiş ya da Zeybekci’nin fotoğraflarını yayınladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı