REKLAMI GEÇ

SOYLU: MİLLET, AK PARTİ’DEN İKİNCİ SIÇRAMAYI BEKLİYOR

SOYLU: MİLLET, AK PARTİ’DEN İKİNCİ SIÇRAMAYI BEKLİYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Denizli’de 13 ilin il ve ilçe başkanları ile illerden sorumlu milletvekillerinin yer aldığı bölge toplantısına katıldı. Soylu, “Türkiye AK Parti iktidarıyla ilk 12 yılda ciddi bir sıçrama ortaya koydu. Bu ortaya koyulan sıçramanın millet tarafından bir beklentisi daha vardır. Millet ikinci sıçramayı bekliyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2014 Cuma, 15:54

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
AK Parti Belde, İlçe ve İl Ana Kademe Teşkilatları 5’inci Olağan Kongre Toplantıları Denizli Dedeman Park Otel’de yapıldı. Denizli ile birlikte 13 ilin il, ilçe ve belde teşkilatlarının katıldığı toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti’nin bölge milletvekilleri ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda salona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posteri de asıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partinin her gün daha da güçlendiğini savundu. Son yaşadıkları kongrenin siyasi tarihte önemli bir yeri olduğunu belirten Soylu, “Bir siyasi partinin sorumluluğunu, bir ülke yönetme sorumluluğunu, bir milletin yarınıyla bütünleşme sorumluluğunu en güzel şekilde ortaya koyduğu bir kongre yaşadık. Bir ülkede halkın oyuyla Cumhurbaşkanı seçildi. AK Parti yaptığı kongreyle o salondan huzur ve istikrar çıkardı” dedi.

Milli iradeyle birlikte Türkiye’nin büyük hedeflere doğru olan yolculuğunu devam ettirdiğini kaydeden Soylu, “Türkiye ilk 12 yılda ciddi bir sıçrama ortaya koydu. Bu ortaya koyulan sıçramanın millet tarafından bir beklentisi daha vardır. Millet ikinci sıçramayı bekliyor. Türkiye’yi 2023 hedeflerine götürecek ve 12 yıldır altyapısının titizlikle hazırlandığı bir süreci 2023, 2053 ve 2071’e taşıyacak bir anlayışı ortaya koyacak” diye konuştu.

Süleyman Soylu, konuşmasının ardından bir gazetecinin, “2008 yılında yolsuzluklar ilgili AK Parti’yi suçluyordunuz. Şimdi ne değişti? ” sorusuna gülerek, “Başka sorunuz var mı arkadaşlar” diyerek yanıt vermedi. Soylu’nun açıklamasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Yorumlar

yunalg   -  Bağlantı 12 Eylül 2014, 17:35

soruya cevap verecek yuz kalmadi ki.Artik ne tur anlasmalar yapilarak bu partiye gelindiyse.insanlar her seyini harac mezat satiyorlar,haysiyet onur seref gibi degerler ayaklar altinda bu donemde

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı