REKLAMI GEÇ

Tan: AK Partiliyim hizmet için yola çıktım

Tan: AK Partiliyim hizmet için yola çıktım

AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan İşadamı İbrahim Tan, iş dünyasından siyasete geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi örnek göstererek, “Ben, AK Parti’liyim. İş hayatından başarılı birisinin daha gelmesiyle Denizli’yi projelere boğar, uçururuz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 11:08

“Gurur ve kibirden uzak, dürüst ve ahlaklı siyaset için” sloganıyla siyasete giren ve AK Parti’den milletvekili aday adayı olan İşadamı İbrahim Tan, 1 Mart Pazar günü yapılacak temayül yoklaması için ziyaretlerini sürdürüyor.

Gittiği ilçelerde, gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan, konuşma ve mesajları ilgiyle takip edilen İşadamı Tan, her fırsatta siyasete neden girdiğini anlatıp, bu yolda destek istiyor.

HEDEFİMİ DOĞRU SEÇTİM
Mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olduğunu, bunu iş hayatında ortaya koyduğunu vurgulayan Tan, “Bugüne kadar ne yapmak istiyorsam onu yaptım. Başaramadığım bir iş olmadı. Çünkü araştırma ve gerekli hazırlıkları yaparak bir işe başlarım. Siyasete girerken de hedefimi doğru seçtim” dedi.

SİYASETİ SEVİYORUM
Siyaseti sevdiğini, gençlik yıllarından bu yana siyasetin içinde yer aldığını, 12 Eylül darbesiyle kapanan siyasi partilerden olan AP’nin gençlik kollarında çalıştığını anlatan İbrahim Tan, “Siyaseti seviyorum. Siyasete girerek ülkeye, yaşadığınız şehre hizmet etmenin doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum. Zaten örneği de var. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, iş hayatından siyasete girmiş, Denizli’ye ve ülkeye hizmet etmektedir” ifadesini kullandı.

DENİZLİ’Yİ PROJELERE BOĞAR, UÇURURUZ
Kendisine yöneltilen “Neden AK Parti” sorularına “AK Parti, bizim siyasi görüşümüzle, ülke menfaati alamında bakış açımızla aynı doğrultuda olduğu için AK Parti” yanıtını veren İşadamı İbrahim Tan, “Bir işadamı kardeşimiz siyasete girdi, bakan oldu. Onun gibi aktif, iş hayatında birisinin daha gelmesi ile Denizli’yi projelere boğar, uçururuz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı