REKLAMI GEÇ

TBMM’de kaza, Zeybekci kıl payı kurtuldu, koruması yaralı

TBMM’de kaza, Zeybekci kıl payı kurtuldu, koruması yaralı

Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, TBMM’deki kazadan kıl payı yara almadan kurtuldu. Koruması ise yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2016 Salı, 13:08

Trafik kazasının adresi bu kez ne bir karayolu ne de en işlek bulvar ya da caddeydi. Kaza, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bahçesinde meydana geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın aracı, grup toplantısı çıkışında AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci’nin yanında yürümekte olan koruması Murat Ekinci’ye çarptı.

Zeybekci’nin kaza almadan kurtulduğu kazada, koruması Murat Ekinci yaralandı. Kolundan ve boynundan yaralandığı belirtilen Ekinci’ye ilk müdahale TBMM Sağlık Merkezi görevlilerince yapıldı. Sol kolu kırıldığı belirlenen Ekinci, daha sonra da tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

ZEYBEKCİ’DEN AÇIKLAMA
Zeybekci, kaza sonrasında tepkisini “Kıymetli olan bir ortam. Hakikaten tasvip edilecek gibi değil. Kaldırımlara konulan arabalar, arabalar arasından çıkan insanlar, sürat yapan arabalar… Burası TBMM, bu rezaletin engellenmesi lazım” sözleriyle dile getirdi.

Daha sonra yazılı bir açıklama yapan Zeybekci, “TBMM’deki çalışmalarımız sırasında bir başka aracın şoförünün bir anlık dikkatsizliğiyle bizimli birlikte çalışmakta olan arkadaşlarımızdan Murat Ekinci, trafik kazası geçirmiş, hastanedeki tetkiklerinin ardından sol kolunun kırıldığı anlaşılmıştır. Yetkililerce kazayla ilgili resmi işlemler başlatılırken, arkadaşımız da tedaviye alınmıştır. Korumada görevli memurumuzun başına gelenler, bizi fazlasıyla üzmüştür. Arkadaşımıza geçmiş olsun diyor, acil şifa diliyorum” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 3 Mayıs 2016, 20:45

Neyden korkuyor da korumayla dolaşıyorlar? Hani millet vardı, arkalarındaydı? Korumasız dolaşsınlar ya da korkularını açıklasınlar?

Ziya Tıkıroğlu   -  Bağlantı 3 Mayıs 2016, 16:18

Sayın Zeybekçi’ye büyük geçmiş olsun. Keşke kaldırıma park eden o otomobillerin camlarını kırsalar ne kadar iyi olurdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı