REKLAMI GEÇ

Tin: 2023 hedefimizin temeli yeni ve güçlü bir Türkiye

Tin: 2023 hedefimizin temeli yeni ve güçlü bir Türkiye

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 2023 hedeflerinin temelini, yeni ve daha güçlü bir Türkiye’yi geleceğe başarıyla taşıma ruhunun oluşturduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 09:42

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, yaptığı açıklamada, 64’üncü hükümetin programı nı değerlendirdi. Hükümet programının çok kapsamlı bir hazırlık sonucunda belirlendiğini ifade eden Tin, eski günlerin artık geride kalacağını ve yepyeni, güçlü Türkiye’nin inşasıyla huzurlu bir geleceğin milletin olacağını kaydetti.

“1 Kasım’da Türkiye önemli bir eşikten geçti. Milletimiz AK Parti’ye olan güven ve inancını yeniledi ve tek başına iktidara taşıdı. AK Parti olarak bize düşen artık daha çok çalışmak ve ülkemizin gücüne güç katmaktır” diyen Tin, şöyle devam etti:

“2023 hedeflerimiz, çok açık ve nettir. 2023 hedefimizin temeli yeni ve daha güçlü bir Türkiye’yi dimdik geleceğe başarıyla taşıma ruhudur. Milletimiz AK Parti’ye verdiği destekle samimiyetini nasıl gösterdi ise, AK Parti olarak bizlerde milletimizin beklentilerine çözüm üretecek adımları atmanın gayretinde olacağız. Her şeyden önce milletimizin hür iradesine asla gölge düşürmeyeceğiz ve kimsenin gölge düşürmesine de müsaade etmeyeceğiz. Ülkemizin haklarını her platformda daha da güçlü bir şekilde savunma kararlılığımız devam edecek. Terör konusunda taviz vermeden kararlı duruşumuz ve huzura olan inancımız daha da güçlü bir duruşla devam edecek. Dünyanın her neresinde olursa olsun mazluma uygulanan zulümlere asla boyun eğmeyeceğiz ve zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğiz.”

Muhalefet partilerini de eleştiren Tin, “64’üncü hükümet programına ilişkin müzakerelerde bile yapıcı bir tutum sergilemeyen muhalefetin, bu topraklara ve bu millete ne verebileceğini bir kez daha düşünmek gerekiyor. Millet sevdalısı olmayanlar, memlekete hizmetin ne mana ifade ettiğini anlayamazlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı