REKLAMI GEÇ

Tin: Almanlara FETÖ ihanetini anlattık

Tin: Almanlara FETÖ ihanetini anlattık

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in de üyesi olduğu TBMM Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu, Almanya ziyaretinde enerji ve yatırımlar konusunda temaslar yaparken, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişimini de tüm ayrıntılarıyla muhataplarına aktardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2016 Cumartesi, 13:53

TBMM Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu Almanya’daki temaslarını tamamladı. Almanya gezisiyle ilgili bilgi veren AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Hamburg Rüzgar Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret ettiklerini, ardından Türk- Alman Ticaret ve Sanayi odaları heyetleriyle bir araya geldiklerini, Alman Federal Parlamentosu Ekonomi ve Enerji Komisyonu ile ticari ve yatırımların ele alındığı toplantıya katıldıklarını söyledi.

“TÜRKİYE BÖLGENİN EN GÜVENLİ LİMANI”
Almanya’da komisyon üyeleriyle çeşitli temaslarda bulunduklarını ve yenilenebilir enerji kaynaklarının yatırımı başta olmak üzere birçok alanda ticari ve siyasi görüşmelerde bulunduklarını belirten Tin, “15 Temmuz hain darbe girişiminin karanlık yüzünü dünyaya anlatmak için uluslararası alanda girişimlerimizi ülkemiz adına sürdürüyoruz. Türkiye, üzerinde küresel kirli ellerin kötü senaryolar çizerek oyunlar oynamaya çalışmasına rağmen ticari ve yatırıma dönük, ekonomik anlamda da bölgenin en güvenli limanı olmayı kararlılıkla sürdürecektir” dedi.

sahin_tin_almanya_gezisi-ic

“FETÖ İHANETİNİ DE ANLATTIK”
FETÖ ihanetini ve 15 Temmuz’da milletin dik duruşunu her fırsat ve platformda anlatmayı sürdürdüklerini kaydeden Tin, “Almanya’daki temaslarımız esnasında ana gündem maddelerimizden biri de, ülkemizin 15 Temmuz’da yaşadığı ihanetti. Türkiye, bu şer şebekesinin saldırısını milletimizin ferasetiyle bastırmıştır. Sonrasında örgütün devletimiz bünyesinden temizlenmesi için bir mücadele süreci başlatılmıştır. İhanet şebekesi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Paralel Yapılanmayı temizlemek için yürüttüğü çalışmayı, insan hakları argümanını kullanarak karalamaya çalışmaktadır. Bizim de milletvekilleri olarak görevimiz, bu örgütün oluşturmak istediği algıyı kırmak ve Dünya’ya ülkemizin yaşadığı gerçekleri anlatmaktır. Bu hainlerin ihanet sürecinin devam etmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Her platformda ülkemizin haklı mücadelesini anlatmayısürdüreceğiz. Almanya’da da bunu anlattık. Muhataplarımıza, Türkiye’nin birçok ülkenin ekonomisini yerle bir edebilecek bir darbe girişimini atlatmayı başardığını, ekonomimizin ayakta olduğunu, 17 Temmuz Pazartesi sabahı ekonomimizin bütün dinamiklerinin faaliyette olduğunu anlattık. Türkiye ekonomisinin bu ve benzeri sarsıntıları atlatabilecek güçte olduğunu dile getirdik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı