REKLAMI GEÇ

Tin: Başaramadılar başaramayacaklar

Tin: Başaramadılar başaramayacaklar

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, son gelişmelerin Türkiye’yi istikrarsız ve karışık bir ülke gibi gösterme çabasından başka bir şey olmadığını, bunu gerçekleştirmek isteyenlerin başarılı olamayacağını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2015 Salı, 17:16

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Ramazan Bayramı’nın hemen ardından ülkede yaşanan gelişmelerin uluslararası güçlerin Türkiye’yi bataklığa çekme çabasının bir sonucu olduğunu, bu süreçte yerli işbirlikçilerin kullanıldığını söyledi.

Son günlerde gelen şehit haberlerinin herkesi üzdüğünü ifade eden Tin, “Millet olarak hassas bir dönemden geçmekteyiz. Yaşanan olaylar yurtta sulh cihanda sulh felsefesi ile hareket eden, bulunduğu coğrafyada barış ve huzurun güvencesi olan ülkemizin güven veren, barışı özümsemiş imajını karalamaya dönüktür. Dünya devletleri nezdinde ülkemizi yaralamaya dönük bu hadiseler gelişen ve değişen ülkemizin ilerlemesini istemeyen dış güçlerin oyunlarından ibaret olduğu aşikardır” dedi.

Son gelişmeleri “Türkiye’yi istikrarsız ve karışık bir ülke gibi gösterme çabaları” olarak yorumlayan Tin, “Millet olarak çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Milletimizin sağduyuya, birlik, beraberlik ve bütünleşmeye ihtiyacı olduğu bir dönemi yaşıyoruz. HDP’nin yaşanan gelişmelerde tavrını ve safını terör odaklarından yana kullanması, güvenlik güçlerimizin şehit haberlerine duyarsız kalması asla kabul edilebilir değildir. Sınırlarımızda bir plan uygulanmaya çalışılıyor. Bunu da devletimizi suçlu göstererek yapmanın gayretindeler. Selahattin Demirtaş’ın açıklamaları ve söylemleri ülkeye ve milletimize ihanettir” diye konuştu.

Sağduyu çağrısında bulunan Tin, ülkenin geleceğine dinamit koymak isteyenlere karşı stratejilerinin net olduğunu, türk milletinin vazgeçilmez olarak kabul ettiği değerlerden asla taviz vermeyeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı