REKLAMI GEÇ

TİN: “DAHA İŞİM BİTMEDİ”

TİN: “DAHA İŞİM BİTMEDİ”

AK Parti’de milletvekili Şahin Tin dün aday adaylık başvurusunu Denizli teşkilatına yaptı, alındı belgesini paylaştı. Denizlihaber’e konuşan Tin, “Hayallerimiz, ideallerimiz var. Denizli’ye yapacaklarımız var. Daha işimiz bitmedi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2018 Cumartesi, 13:44

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin bir dönem daha görev istedi 27’nci dönem milletvekilliği için aday adaylık başvurusu yaptı. ‘Biz Denizliliyiz, başvurumuzu da Denizli’ye yaparız’ diyen Tin dün Ak Parti il merkezinde gerekli müracaatı gerçekleştirdi, partiden aldığı alındı belgesini de sosyal medya hesabından paylaştı. Tin paylaşımında; ” Cennet vatanımız ve Denizlimiz için yeni umutlarımız, hayallerimiz ve ideallerimiz var. Davamıza hizmet edecek imanımız ve enerjimiz var. Yeni bir başlangıç için yeniden Bismillah diyoruz… Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Milletvekili Şahin Tin, Ak Parti Denizli teşkilatında başvuruda bulunan onuncu kişi oldu.

BU TARİHİ DÖNEMDE GÖREV ALMAK İSTİYORUM
Türkiye’nin 24 Haziran seçimlerinde tarihi bir dönem yaşayacağını anlatan Milletvekili Tin, “Bu zorlu süreçte, ülkemizin yeni bir yol aldığı önemli bir viraj olan sistem değişikliğinde görev almak, tarihimizdeki bu değişimde yer alarak destek vermek istedim” dedi. Yeni sistemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeniden  Cumhurbaşkanı yapmak istediklerini, yeni sistemle ülkede yeni bir çağı başlatmayı arzuladıklarını söyleyen Tin, “Bu güne kadar yaptığımız hizmetlerin üzerine koyarak daha fazlasını yapabilmek için. Ülkemiz, milletimiz ve Denizlimiz uğrunda çalışmak için tekrar adaylığımız koyduk. Hem şahsım hem de partim için hayırlı olsun” dedi.

DENİZLİ İÇİN YAPACAKLARIMIZ BİTMEDİ
Denizli için bazı projeleri olduğunu ve yeni projeleri de hayata geçirmeyi istediğini anlatan Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Daha işim bitmedi. Denizli’de yarım kalan hizmetlerimiz var. Onları tamamlamak istiyorum. Denizli için çok fazla projemiz var. Bir makine Osb kurmak istiyoruz. Yatağan’daki bıçakçılık, Serinhisar’daki leblebicilik, Yeşilyuva’daki ayakkabıcılık sektörleri için sanayi bölgeleri oluşturmak istiyoruz. Özellikle Denizli’nin bir gıda organize sanayi bölgesine ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Ben bir siyasetçiden önce sanayiciyim. Denizlimizin bu projelerin hayata geçirilmesine ihtiyacı var.

Tarım sektörü için lojistik depolama merkezleri kurulmasına ilişkin başlattığımız projemiz var.  Bakan Nihat Zeybekci ile birlikte bu projeleri Denizli’ye kazandırmak, kentimizi yüksek teknoloji sanayi üssü haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı