REKLAMI GEÇ

Tin: Gerçek manada Atatürkçülük yaptık

Tin: Gerçek manada Atatürkçülük yaptık

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, sözde ve sloganlarla değil icraatlarıyla gerçek manada Atatarkçülük yaptıklarını savundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2015 Perşembe, 16:26

AK Parti’nin 14. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan İl Başkanı Şahin Tin, geride kalan 13 yıllık sürece bakıldığında, tüm zorluklara rağmen halktan aldığı güç ilegirdiği 9 seçimden birinci parti çıkarak bu günlere kolay gelmemiştir.

Tin, AK Parti’nin Türk siyasi tarihinde eşi görülmemiş bir şekilde ilk girdiği seçim olan 3 Kasım 2002’den 7 Haziran 2015 seçimlerine kadar tek başına iktidarda kaldığını anımsatarak, “Ülkemizi Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş muasır medeniyet seviyesine sözde, sloganlarla değil, icraatları ile hayata geçirerek, gerçek manada Atatürkçülük yapmıştır” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ondan görevi devralan Ahmet Davutoğlu ile ekibine inandığını kaydeden Tin, “Türkiye’miz, AK Parti ile birlikte 14 yıl önce içinde bulunduğu bataklık ve keşmekeşlikten çıkartılıp bugün istikrarlı bir ekonomiye, siyasete, büyümeye sahip konuma geldi. 14 yılda Dünyanın gelişmiş ilk 20 ülkesi içinde 16. sıraya, Avrupa’da da gelişmiş 25 ülkeden 6. sıraya yükselmiştir” dedi.

İktidarlarının Kürt sorununun çözümü için gerekenleri yaptığını da iddia eden Tin, “Günümüzde ne yazık ki iç ve dış mihraklar, binlerce yıl birlikte yaşadığımız doğu ve güneydoğlu vatandaşlarımız ile kargaşa çıkartılıp düzensizlik hedeflemiş, Kürk ırkçılını empoze etmeye çalışmaktadır. Oysa AK Parti iktidarı, Kürt sorununu çözme anlamında bütün dünyanın gözü önünde bütün taraflarla adalet sağlayarak barış süreci olması için gayret gösterdi. Ama görüldü ki, ne PKK, ne de HDP ve onun yerli destekçileri ile dış güçler Türkiye’nin birlik ve beraberlik için uzanan eli, elinin tersi ile itmiş, haince saldırılara başlamıştır. Biz, barış elimizi uzattığımız gibi bundan sonra da yerli işbirlikçilere karşı da demir yumruğumuz ile onların başını ezeriz” diye konuştu.

AK parti İl Başkanı Şahin Tin, kuruluş yıldönümünde kutlama yapmayacaklarını, cumartesi günü Acıpayam’da şehitler için mevlit okutacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

….   -  Bağlantı 14 Ağustos 2015, 15:10

Yersen… Yedik mi yedik Şahin Bey…

hayret   -  Bağlantı 14 Ağustos 2015, 14:08

Bu kadarı da olmaz. Hayret! İnsanda azıcık sıkılma utanma olur.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 14 Ağustos 2015, 11:15

Hadiii bizde inandık… Eğitim, sağlık adalet…. Yerle bir ettiniz.

ANIL   -  Bağlantı 14 Ağustos 2015, 09:00

O günün şartlarında ATATÜRK sizi böyle görseydi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı