REKLAMI GEÇ

Tin: Huzura kurşun sıkanları affetmeyeceğiz

Tin: Huzura kurşun sıkanları affetmeyeceğiz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,Türkiye’nin terörle boğuşan bir ülke olmaktan kurtuluncaya kadar mücadelenin süreceğini, ülkenin huzuruna kurşun sıkanları affetmeyeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2016 Salı, 18:03

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, il yönetim kurulu toplantısına katıldı. Parti binası toplantı salonundakiyönetim kurulu toplantısında konuşan Tin, şer odaklarının kökü kazınana kadar operasyonların kararlılıkla süreceğini ifade etti.

Gençleri dağlara götürerek yok olup gitmelerine vesile olanlara prim verilmeyeceğini kaydeden Tin,
“Güvenlik güçlerimizin terör örgütlerinin yurdumuzun özellikle güneydoğu ve doğusunda yuvalandıkları tüm noktalara yönelik operasyonları sürüyor. Türkiye, terörle boğuşan bir ülke olmaktan kurtuluncaya kadar tüm unsurlarımızla mücadeleyi sürdüreceğiz. Ülkemizin huzuruna kurşun sıkan hiçbir anlayışı asla affetmeyeceğiz ve hak ettiği cezayı öyle ya da böyle vereceğiz. Bizim bölgede ortaya koyduğumuz mücadele bir savunma değil, bir taarruzdur” dedi.

“TERÖRE DESTEK VERENLER CEZASIZ KALMAYACAK”
Belediyelere kayyum atanmasına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Tin, “Bölge halkına hizmet etmeyen, terör odaklarıyla birlikte yürüyen tüm yerel yönetimler, kayyum atanarak devletimizin eliyle yönetilecek. Bayrağımızın dalgalanmadığı hiçbir yerel yönetim bu millete hizmet edemez. Şanlı bayrağın altında hainlik peşinde koşanlar, ihanet edenler ve terörist eylemlere kucak açanlar cezasız kalmayacak. Bu konuda devletimiz adına İçişleri bakanımız da hassasiyetle bir çalışma yürütmekte, bölgede ırkçı ve ayrılıkçı bakış açılarına da meydan verilmemektedir. Hiçbir güç bizim binlerce yıllık bu topraklardaki kardeşliğimizi bozamayacak. Hukukun dışında herhangi bir terör örgütüyle kanunsuz işler peşinde olanlara karşı yasalar neyi emrediyorsa gereğini yapmayı devletimiz sürdürecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı