REKLAMI GEÇ

Tin: ‘Nerede kalmıştık’ diyeceğiz

Tin: ‘Nerede kalmıştık’ diyeceğiz

AK Parti Denizli İl Başkanlığı koltuğuna yeniden oturmaya hazırlanan Şahin Tin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı görevlendirmenin ardından ilk kez basının karşısına çıktı ve “Nerede kalmıştık?” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2015 Salı, 10:10

AK Parti İl Başkanlığına hazırlanan Şahin Tin, il binasında milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve selefi Avni Örki ile birlikte basının karşısına çıktı. “Yeniden il başkanlığı görevine layık görülmemden dolayı büyük bir onur yaşadım. Böyle bir göreve beni öneren başta partililerimize ve değerli büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Şimdi ‘Nerede kalmıştık’ diyeceğiz ve yolumuza hızla devam edeceğiz. Hedefimiz 2015 seçimlerinden AK Parti’yi Denizli’de ve Türkiye’de oylarını daha çok arttıran bir parti haline getirmektir” dedi.

İl başkalığından sonra 2007 ve 2011’de milletvekilliğine aday adayı olduğunu anımsatan Tin, “Nasip olmadı. Biz her zaman her daim partimizin yanındaydık. Her teşkilatımızın yanındaydık. Her zaman abi kardeş olarak beraberce yolumuza devam ettik. Her zaman insanın gönlünde yatanlar olmaz. Ne deniyorsa o olur. Biz bu görevi en iyi şekilde bu güne kadar görev yapmış, bundan sonrada görev yapacak arkadaşlarımız ile birlikte yürüteceğimizin inancındayım” diye konuştu.

“GÖNLÜM RAHAT BIRAKIYORUM”
Gönlü rahat bir şekilde görevi bırakacağını belirten AKP İl Başkanı Avni Örki de “Yapılan değerlendirme sonucunda Şahin Tin arkadaşımız bizimle birlikte olabilme fırsatı doğdu. AK Parti İl Başkanlığı çok ağır sorumlulukları barındıran, memleket adına hiç durmadan koşturmayı gerektiren, her şeyden fedakarlık yapmanız gereken kutsal bir görev. Değerlendirmeler yapıldı ve ‘daha önce de il başkanlığı yapan, tecrübesi de olan Şahin Tin olmalıdır’ denildi. Geçmişteki tecrübelerini ciddi şekilde yansıtacaktır” dedi.

ZOLAN: ŞAHİN TİN DAHA ÖNCE BU GÖREVİ ÇOK İYİ YAPTI
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, Şahin Tin başkanlığında oluşacak yönetimin başarılı olacağını ifade ederek, “İl kongresinde Şahin Tin başkanımız bayrağı teslim alacak. O enerji ve o güç ile 7 Haziran’da yapılacak seçimden olumlu bir sonuç almak için gayret edeceğiz. Şahin Tin başkanımız 4 sene yaptığı görevi çok iyi bir şekilde yerine getirdi ve aynı şekilde devam edeceğine şüphem yok” ifadelerini kullandı.

“GÖREV İSTENMEZ VERİLİR”
“Ak Parti teşkilatından görev istenmez verilir” diyen Denizli Milletvekili Bilal Uçar da, AK Parti’yi milletin çok iyi anladığını, siyaset tablosuna bakıldığında iktidar alternatifi görünmediğini, AK Parti’nin Türk milletinin gerçeği, kader çizgisi olduğunu söyledi.

Toplantı sonunda AK Parti Teşkilatı, görevi devretmeye hazırlanan Avni Örki’ye Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı