REKLAMI GEÇ

Tin: Tek kırmızı çizgimiz ülke menfaatidir

Tin: Tek kırmızı çizgimiz ülke menfaatidir

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti’nin ülke menfaatleri dışında herhangi bir kırmızı çizgileri olmadığını, 13 yılda elde edilen kazanımların kaybedilmemesi ve Türkiye’nin hükümetsiz kalmaması için gerekeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2015 Cuma, 16:53

AK Parti İl Kadın Kolları’nın verdiği iftar yemeğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, partili kadınlar katıldı.

Yemekte konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, hükümeti kurma görevinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Genel BaşkanıAhmet Davutoğlu’na verildiğini belirterek, “AK Parti’nin ülke menfaatleri dışında herhangi bir kırmızı çizgisi yoktur. 13 yılda elde edilen kazanımların kaybedilmemesi ve en önemlisi Türkiye’nin hükümetsiz kalmaması için biz hazırız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, devam eden yatırım ve projeleri anlattı. Denizli’nin şu an bulunduğu durumdan daha yaşanabilir ve güzel bir şehir olması için çaba harcadıklarını kaydeden Zolan, şehrin bir bölgesinde altyapı çalışmalarının sürdüğünü, üstyapı için de önemli projelerin başlayacağını söyledi.

Ramazan ayında gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinden bilgiler veren AK Parti İl kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ise, “Ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarımız ile temas kurmaya ve onların gönüllerini almaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı