REKLAMI GEÇ

Tin: Bu topraklarda hain barınamaz

Tin: Bu topraklarda hain barınamaz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli il yönetim kurulu toplantısına katıldı ve ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şahin Tin; “Hiçbir hain bu topraklarda barınamaz; buna asla fırsat vermeyiz!” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2016 Salı, 09:53

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, il başkanlığı yönetim toplantısına konuk oldu. Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Necip Filiz, görevi devraldığı milletvekili Şahin Tin’i, yönetim kurulu toplantısında ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

AK Parti İl yönetim kurulu üyelerine seslenen Milletvekili Şahin Tin, Denizli için çalıştıklarını belirterek, “Hangi makamda olursak olalım biz emanet bilinciyle hareket ediyoruz ve bu düşünceyle çalışmalar yapıyoruz. Milletimizin emanetine sahip çıkmak için gayret sarf ediyoruz. Bizim sorumluluğumuz ise biraz daha ağır. Özellikle teşkilat içinden çıkan bir milletvekiliyseniz, sırtınızdaki yük ve sorumluluk daha da ağırlaşıyor. Şunu da iyi biliyoruz ki, teşkilat varsa güçlü bir hizmet ağı oluyor. Dileğim o ki, birlikteliğimiz daim olsun. AK Parti ailesi olarak, birlikteliğimizi artırarak güçleniyoruz. Olumsuzlukların bizim literatürümüzde asla yeri yoktur. Bizdeki anlayış kardeşlik kültürüne dayanır. Tek yumruk olarak hareket etmeye devam ettiğimiz sürece, bizim bileğimizi hiç kimse bükemez” dedi.

VAATLERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ
Çok önemli bir sürece girildiğini, Meclis’in yoğun bir mesaiye başladığını belirten Tin, “Seçim dönemlerinde her ne söz verdiysek, hükümetimizin acil eylem planı çerçevesinde gerekli olan adımları süratle atıyoruz. Bugüne kadar kısa bir süre içinde acilen yerine getirilmesi gerekenleri çözüme kavuşturduk ve milletimizin hizmetine sunduk. Gençlerimizden yaşlılarımıza, işçilerimizden memurlarımıza kadar her alanda milletimizin beklentilerine cevap olacak nitelikte adımlar attık; atıyoruz. Bu düzenlemeleri yaparken muhalefet partilerinin direnç gösterdiğini görmek ise bizleri üzüyor. Ancak, bizler milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirme konusunda kararlıyız ve bu yönde adımlarımızı cesaretle atıyoruz” dedi.

HAİNLER BU TOPRAKLARDA BARINAMAZ
Milletvekili Şahin Tin’, HDP’yi de sert bir dille eleştirdi. Tin, “HDP, Kürt vatandaşlarımızı temsil eden bir parti değildir. Bugüne kadar söyledikleri ve yaptıklarına bakılırsa, terör yanlısı ve destekçisi bir yapı konumundadır. Vatan hainliğiyle siyasi mücadelede bulunmanın, hiçbir demokraside yeri yoktur. Hem milletimize karşı bölücü tavır takınacak, çığırtkanlık yapacaksın, hem de terör odaklarıyla hareket edecek, sonra da Meclis kürsüsünden ahkam keseceksin. Milletin kürsüsünde, askerimize, polisimize, tarihimize ve öz değerlerimize kimse hakaret edemez! Milletimiz asla buna müsaade etmez. Hainlerin bu topraklarda barınmasına asla fırsat vermeyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı