REKLAMI GEÇ

Tin: Ülkemize yapılan saldırıdır

Tin: Ülkemize yapılan saldırıdır

Suruç’ta yaşanan terör saldırısını değerlendiren ve sağduyu çağrısında bulunan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “Birliğimizi bozmaya yönelik yapılan terör saldırısı karşısında vatandaşlarımızı sağduyulu davranmaya davet ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2015 Pazartesi, 17:15

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan terör olayı sonrası yaptığı değerlendirmede, saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan ve saldırının zamanlamasına dikkat çeken Tin, şunları kaydetti:

“Ramazan bayramı’nın hemen ardından düzenlenen ve ülkemizdeki huzuru bozma amacıyla gerçekleşen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. Bu saldırı ülkemize yönelik yapılan bir saldırıdır. Olayın aydınlanması amacıyla ilgili bakanlarımız devreye girdi. Başbakanlıkta kriz merkezi kuruldu. Gereken her türlü çalışma titizlik içine yapılacaktır. Birliğimizi bozmaya yönelik yapılan terör saldırısı karşısında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Menfur saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine Allah sabır versin. Milletimizin başı sağolsun.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı