REKLAMI GEÇ

Tin’den Ünal’a cevap

Tin’den Ünal’a cevap

AKP İl Başkanı Şahin Tin “Milletimizin AKP’ye teveccühü muhalefeti tedirgin etmektedir. Milletin partimize olan inancını gördükçe Muhalefet ne söyleyeceğini, ne yapacağını bilememektedir” dedi

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2007 Perşembe, 00:00

AKP İl Başkanı Şahin Tin yaptığı yazılı açıklamayla KÖYDES ve BELDES projelerini eleştiren muhalefete cevap verdi. AK Parti il başkanı Şahin Tin “Ak Parti millete hizmet için çıktığı yolda başarılara imza atmış ve milletin teveccühünü kazanmıştır. Yıllardır unutulmuş ve hizmetlerden yoksun bırakılmış köylerimize partimiz iktidarı el uzatmış ve hizmeti milletimizin ayağına götürmüştür. Geçmiş iktidarlar döneminde el uzatılmamış ve hatırlanmamış İçme suyu ve yolu olmayan bir çok köyümüz vardı. Bugün iktidarımızın başlattığı KÖYDES projesiyle köyler ve bağlıları yola ve suya kavuşmuştur. Proje kapsamında 23 Bin < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />845 km asfalt, 28 Bin 356 km. stabilize yol hizmete açılırken, 364 köprü ve 6 Bin 532 menfez yapıldı. 3 Milyon insanımızın yaşadığı yerlere 13 bin 706 içme suyu yatırımı götürüldü. Partimiz iktidarı diğer iktidarların yaptığı gibi seçim zamanlarında vaatlerde bulunup daha sonra unutanlardan olmamış verdiği sözü yerine getirmiştir. AK Parti iktidarı ülkemizde temiz bir siyasi sayfa açarak milletimizin aydınlık günlere kavuşması için kararlı bir şekilde çalışmalarına devam etmiştir. Türkiye de yolsuz ve susuz köy bırakmamak konusunda kararlı davranan iktidarımız, bu kararlılığını köylerde yürütülen başarılı çalışmalarla çok açık ortaya koymuştur.

KÖYDES projesiyle kalkındırılan köylerimize ilaveten gelir seviyesi düşük olan ve nüfusu 10 Bin in altında bulunan 2 bin 515 belediye’ye parti ayrımı gözetmeden 300 Milyon YTL 2007 yılı bütçesine konarak destek sağlanmaktadır. Yine aynı nüfusa sahip ancak bugüne kadar hiç içme suyu şebekesi yapılmamış 40 belediyenin içme suyu yatırımları ise Başbakanlık ve Maliye Bakanlığı tarafından aktarılacak 30 Milyon YTL ile iller bankası tarafından yaptırılacaktır.

Hangi siyasi parti eleştirirse eleştirsin, ister seçim yatırımı desin, ister başka bir hayal kursun, AK Parti milletimizin yanında olmaya ve başarılı hizmetlerini ortaya koymaya devam edecektir. Geçmiş dönemlerde seçim yatırımı olarak bile milletimize hizmet sunamayanlar, tabiki ne söyleyeceğini bilemeyecekler, milletimizin kafasını nasıl çelebiliriz hesabını yapacaklardır. Türkiye Ak Partiyle kalkınmaya devam edecektir. AK Parti olarak Türkiye’nin geleceğini aydınlık kılmanın mücadelesiyle gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı