REKLAMI GEÇ

Uçar: Geçmişte halkın vicdanı çok test edildi

Uçar: Geçmişte halkın vicdanı çok test edildi

AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu Üyesi Bilal Uçar, 4 eski bakanın Yüce Divan’a gönderilmemesi kararıyla ilgili “vicdanım rahat” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2015 Salı, 12:23

AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, üyesi bulunduğu TBMM Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu’nun İçişleri eski Bakanı Muammer Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AB Bakanı Egemen Bağış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile ilgili verdiği “Yüce Divan’a sevk edilmeme” kararını değerlendirdi.

Kararın 9’a 5 oy çokluğuyla alındığını ifade eden Uçar, son aşamanın TBMM Genel Kurulu’nda yapılacak oylama olduğunu, gerekçeli kararın da önümüzdeki günlerde açıklanacağını ve her şeyin orada yazılı olacağını söyledi.

Komisyon kararına eleştiriler olduğunun hatırlatılması üzerine Uçar, bunun doğal olduğunu, eleştirinin her zaman yapılabileceğini söyledi. “Komisyon akladı ama kamu ve halkın vicdanında aklandılar mı?” sorusunun sorulduğunu anımsattığımızda ise Uçar, “Geçmişte halkın ve kamunun vicdanı çok test edildi” dedi.

“Komisyon kararıyla ilgili sizin vicdanınız rahat mı?” sorusuna da Uçar, “Evet, benim vicdanım gayet rahat. Bir yıldır oluşturulmaya çalışılan bir algı var. Bu soruşturmayı yapan savcılar açığa alındı. Ergenekon, Balyoz ve KCK gibi davalarda ortaya atılan iddialar var. Bu soruşturmada da öyle. Soruşturmada usulsüzlükler yapıldığıyla ilgili” diye konuştu.

Yorumlar

Denizli   -  Bağlantı 9 Ocak 2015, 19:41

Milletin vicdanı rahat değil…

ssg   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 22:01

benim de vicdanım rahat.size hiç oy vermedim.

Hurşit   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 17:05

Vicdanının rahat belli. Verilen görevi yerine getirmenin rahatlığı. Yarın halkın içine çıktığında belli olacak kamu vicdanı. Orada yansıyacak her şey.

herifin biri   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 13:23

hastayım sizdeki şu rahatlığa yaa.vallahi adam bide vicdanım rahat diyo.olmayan vicdan nasıl rahatlıyor anlamadım…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı