REKLAMI GEÇ

Vekil Yüksel’in acı günü

Vekil Yüksel’in acı günü

Denizli AKP Milletvekili ve TBMM Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel’in 35 yıllık eşi Neşegül Yüksel, yakalandığı akciğer kanserinden kurtulamayarak dün gece Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2010 Salı, 17:15

Yaklaşık üç ay önce akciğer kanseri teşhisi konulan Neşegül Yüksel (55), dün gece Ankara’da tedavi gördüğü 29 Mayıs Diyanet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Karayoluyla Ankara’dan Denizli’ye getirilen Neşegül Yüksel’in cenazesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na konuldu.

Yaklaşık 3 aydan bu yana Ankara’daki 29 Mayıs Diyanet Hastanesi’nde akciğer kanseri teşhisiyle tedavi gören Neşegül Yüksel, 18 yaşındaki Gökhan Yüksel’in annesiydi. Denizli’de olduğu dönemde hayır derneklerine destek veren ve çalışmalarına katılan Neşegül Yüksel’in cenazesi Delikliçınar Yeni Camii’de ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Herkes tarafından çok sevilen Vekil Mehmet Yüksel’in eşinin cenaze törenine Denizli’nin iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri katılırken, halk da yoğun katılım gösterdi.

AKP Milletvekili Mehmet Yüksel, eşinin rahatsızlığı nedeniyle son üç aydır çok zor günler yaşıyordu. Anayasa değişikliği görüşmeleri nedeniyle TBMM’den ayrılamayan Yüksel, görüşmeler biter bitmez eşinin yanına gidiyor ve tedavisiyle ilgileniyordu. 35 yıllık hayat arkadaşını kaybeden Mehmet Yüksel, cenaze namazının ardından taziyeleri Servergazi İlköğretim Okulu’nda kabul etti.

Denizli’nin AKP’li Milletvekili Mehmet Yüksel, 35 yıllık eşi Neşegül Yüksel’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyerek, “Sadece 35 yıllık eşimi değil, büyük bir sırdaşımı, arkadaşımı, dostumu kaybettim. 35 yılımız dolu dolu su gibi akıp geçti. Rahmetli eşim, arkasından ağlamamamızı vasiyet etti. ‘Ben Allah’a, sevgiliye gidiyorum, sakın arkamdan ağlamayın’ dedi. Biz de sözümüzde durup ağlamayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı