REKLAMI GEÇ

HER YERDE O’NUN AFİŞLERİ

HER YERDE O’NUN AFİŞLERİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentteki bilboardları “sizinle gurur duyuyoruz” afişleriyle donattı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2014 Pazartesi, 16:50

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye jest… Zolan, Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığındaki 62. hükümette yine Ekonomi Bakanı olarak görev alan Nihat Zeybekci’yi onore etmek için dev afişler hazırlattı. Zeybekci’nin fotoğrafının yer aldığı “sizinle gurur duyuyoruz” yazılı afişler, Denizli Lisesi, İncipipınar, Kınıklı KYK kavşakları başta olmak üzere, kentin farklı bölgelerindeki bilboardlara asıldı.

Zolan’ın, Zeybekci afişleriyle donattığı bilboardları görenler, “Abi’ye sevgi, saygı ve bağlılığı ifade eden güzel bir jest” yorumunu yaptı.

AK PARTİ’YE ZEYBEKCİ’NİN DAVETİYLE GELDİ
Bir dönem DYP’de siyaset yapan Zolan, 2004 yerel seçimleri öncesinde Zeybekci’nin davetiyle AK Parti’ye katıldı. Belediye meclis üyeliğinin yanı sıra yıllarca Zeybekci’nin sağ kolu gibi çalıştı. Yedi yıl başkan yardımcılığı yaptı ve Zeybekci’nin milletvekili adayı olmasıyla Denizli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Zolan, bu yıl yapılan yerel seçimlerde de Zeybekci’nin desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmişti.

Yorumlar

seher   -  Bağlantı 2 Eylül 2014, 09:04

görenler abiye jest yaptı falan diye algılamıyor Denizlide çok daha önemli işler yapılması lazım siz belediye başkanısınız belediye ile ilgilenmeli siyaset yapmamalısınız bu tutarda değiştirilmeli kafaları belediyede siyaset değil kişiler önemlidir

dabancaliibrahim   -  Bağlantı 1 Eylül 2014, 21:10

denizli.nin paralari deniz yagdanlikta kullanmak sevap fakir gurabe siyasetine devam aziz nesinin dedigi gibi benim aptal milletim hem kör hem sagir takmislar at gözlügünü ileriye hücum

kenan   -  Bağlantı 1 Eylül 2014, 18:11

O AFİŞLERİN 1 TANESİNİN PARASI CEBİNDEN ÇIKMAMIŞTIR OSMAN ZOLAN.YAZIK.BU KADAR YAĞCILIĞADA PES DOĞRUSU.

ahmet   -  Bağlantı 1 Eylül 2014, 17:29

bu afişlerin parası kimden çıkıyor acaba?
Halkın parasını çöpe atıyorlar, yazık günah.
Kendi cebinden kendi adıyla afiş bastırtmıyor da belediyenin kaynaklarını kullanıyor?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı