REKLAMI GEÇ

Yıldırım kabinede değişiklik sinyali verdi

Yıldırım kabinede değişiklik sinyali verdi

Başbakan Binali Yıldırım, genişletilmiş il başkanları toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım kabine değişikliği olup olmayacağına yönelik bir soruya, “Vatandaş bize bir takım mesajlar verdi. Biz de vatandaş memnuniyetinin artması konusundaki tüm adımları atacağız” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2017 Çarşamba, 13:20

AK Parti, bugün referandum sonuçlarını masaya yatıracağı genişletilmiş il başkanları toplantısı için il kurmaylarını Ankara’da topladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan’ın yanı sıra toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz de katılıyor.

Referandum sonuçlarının bölge bölge ele alınacağı söylenen toplantı öncesi önemli bir açıklama Başbakan Binali Yıldırım’dan geldi. Toplantıya girerken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Yıldırım, Denizli’yi de yakından ilgilendiren kabine değişikliği sinyali verdi. Keza kabinede Denizli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve aslen Denizlili olan Aile ve Sosyal Politakalar Bakanı Fatma Betül Sayan bulunuyor.

Başbakan Binali Yıldırım bir gazetecinin “! Kabine değişikliği gibi konular gündemde mi” sorusu üzerine, “Bu seçim sadece anayasa ve hükümet sistemi değişikliği konusunda bir sonuç ortaya koymamıştır. Ayrıca bu seçimlerden bütün partilerin alması gereken mesajlar da vardır. Biz de kendi payımıza düşen mesajı aldık. Tamam Ak Parti’ye güven devam ediyor ancak şu şu şu hususlarda da daha dikkatli olmanız gerekiyor diye bize bir de not düşüyor vatandaş. Bunlara dikkat edeceğiz: Bu yüzden de gerek yerel yönetimlerle gerek teşkilatlarla gerekse hükümet faaliyetlerinde daha vatandaş memnuniyetini arttıracak ne gerekiyorsa adımlarını atacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı