REKLAMI GEÇ

Yücel Güngör, başvurusunu yaptı

Yücel Güngör, başvurusunu yaptı

AK Parti’de Merkezefendi Belediye Başkan Adaylığı için Muhammet Subaşıoğlu’na bir rakip daha çıktı. Merkezefendi eski İlçe Başkanı Yücel Güngör, dosyasını İlçe Başkanı Ekrem Başer’e teslim etti, aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2018 Perşembe, 15:19

Siyasi kulislerde koltuğu sallandığı iddialarının sıklıkla dillendirildiği Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na güçlü bir rakip çıktı.

Aday adaylığı sürecinin sonuna yaklaşılan AK Parti’de eski Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör dosyasını AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer’e teslim etti, aday adaylığı başvurusun yaptı.

Aktif siyasete 2004 yılında AK Parti İl Gençlik Kolları’nda başlayan Yücel Güngör, 2007 yılına kadar burada görev yaptı. 2008-2013 yılları arasında merkez ilçe yönetim kurulu üyeliğinde bulunan Güngör, Pamukkale İlçe Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği yaptı, 2014-2018 yılları arasında da AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı olarak görev yaptı. Halen Ak Parti Merkezefendi Belediye Meclis üyesi olan Yücel Güngör, 2015-2018 yılları arasında büyük kongre delegesi seçildi.

YÜCEL GÜNGÖR KİMDİR?
1978 yılında Karşıyaka Mahallesi’nde doğdu. İlkokulu Karşıyaka İlkokulu’nda, ortaokulu Sevil Kaynak Ortaokulu’nda ve lise öğrenimini Denizli Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı. 2002 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden su ürünleri mühendisi olarak mezun oldu.

Tekstil firmasında ihracat-pazarlama yöneticisi olarak 15 yıl görev yaptı. Halen kendi firmasında yurtdışı-ihracat-pazarlama işlerine devam ediyor. İyi derecede İngilizce bilen Yücel Güngör, evli ve üç çocuk babası.

Yorumlar

Hakan E.   -  Bağlantı 16 Kasım 2018, 00:26

Ekrem BAŞER olsa iyiydi. güzel oy alırdı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı