REKLAMI GEÇ

Yüksektepe “Tırpan yedik”

Listeye konulmayan AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe, Denizlihaber’e konuştu. Türkiye’nin her yerinde parti teşkilatlarının tırpan yediğini dile getiren Yüksektepe “Olması gereken bu değildi” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Haziran 2007 Salı, 00:00

AKP, listelerinde mevcut iki milletvekiline yer vermedi. Özellikle bilişim ve teknoloji üzerine üretilen ulusal politikalarda üstlendiği aktif görevlerle tanıdığımız Mehmet Yüksektepe’ye, AKP’nin ikinci dönem listesinde yer verilmedi.

Denizlihaber’e konuşan Mehmet Yüksektepe, durumdan rahatsız ama temkinli. Partisinin seçim sürecinde özellikle kendi ağzından çıkacak sözcükler yüzünden bir olumsuzluk yaşamasından çekiniyor. Ancak söylemeden de edemiyor; “Türkiye’nin her yerinde parti teşkilatları tırpan yemiştir. Ama olması gereken bu değildir”..

“Tabii ki konuşacaklarım var. Ancak seçim sürecinde partime zarar verecek hiçbir söylemde bulunmayacağım” diyen Yüksektepe, üzgün ve kırgın.

Yüksektepe, “Siyasetin ölçüsü, kriteri çok farklı. Kriterler partilere, liderlere ve yerel dengelere göre değişir. AK Parti ile siyasete girdik, partinin bize verdiği görevi yerine getirdiğimize inanıyoruz ve alınan karara ‘Eyvallah!’ diyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı