REKLAMI GEÇ

Yüksel: Kim yolsuzluk yaptıysa Allah belasını versin

Yüksel: Kim yolsuzluk yaptıysa Allah belasını versin

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, komisyondaki bütçe görüşmeleri esnasında CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yolsuzluklarla ilgili eleştirilerine, “Kim yolsuzluk yaptı ise Allah belasını versin” karşılığını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2014 Salı, 12:36

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda devam eden bütçe görüşmelerinde tansiyon yükseldi. CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yolsuzluklara ilişkin eleştirileri üzerine AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’den çarpıcı bir çıkış geldi.

Yüksel eleştirileri, “Kim yolsuzluk yaptı ise Allah belasını versin” diyerek yanıtladı. Yüksel’in bu çıkışıyla ilgili Erdoğdu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Sayın Yüksel’in ifadelerine aynen ben de katılıyorum.” ifadeleri ile destek verdi. 17 – 25 Aralık operasyonlarında ise ortada bir çok şüphenin bulunduğuna işaret eden Erdoğdu, “Yatak odalarında çıkan bu paralar nedir, bu konuşmalar nedir? Orada geçen miktarlar benim de varlığım. Bu yolsuzluk iddiaları kapatmakla bitmez. Siz bu yargılamaları yapın. Bugün yapın, siyasilerin üzerinden bu yükü atın.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

arif erkan   -  Bağlantı 5 Kasım 2014, 11:25

Sayın vekil ; Allah yolsuzluk yapanların elbette belasını verecek ,siz demesenizde buna inancımız tam. Fakat yolsuzluk fezlekeleri neden meclisten geçemiyor.Torba yasalar meclisten geçerken sizin eliniz neden havadaydı,üzerinize düşeni yapmadınız.

vatandaş osman   -  Bağlantı 5 Kasım 2014, 01:47

sayın vekilim önce sakin olun sizleri kızdıran ve üzen olay nedir:))) öfkeyle kalkan her zaman zararla oturur.bırakın yarası olan gocunsun!!!!!!

vatandaş mustafa.k   -  Bağlantı 4 Kasım 2014, 13:53

mehmet yüksel niye sert çıkıyorsun birde bagırmış yolsuzluk yapanları sen bizde iyi biliyorsun üstesine birde yüksek sesle adamları korkutuyorsun 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı