REKLAMI GEÇ

Zeybekci, ekibini yeniden kuruyor

Zeybekci, ekibini yeniden kuruyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizlili isimlere öncelik vererek ekibini yeniden kuruyor. Daha önceki dönemden ayrılan tek isim Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı olurken, Mehmet Yüksel ve Adnan Yıldırım, şu anda Zeybekci’nin en yakınındaki isimler olarak dikkati çekiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2016 Perşembe, 08:45

Binali Yıldırım başkanlığındaki 65’inci hükümete yeniden Ekonomi Bakanı olarak giren Nihat Zeybekci, eski çalışma arkadaşlarını etrafında toplamaya başladı. Geçen aralık ayında Ekonomi Bakan Yardımcılığı görevini Fatih Metin’e devreden Adnan Yıldırım, ekipte danışman olarak görevini sürdürüyor.

denizli-nihat-zeybekci-ekibini-yeniden-kuruyor-h

Zeybekci’nin danışmanlığını yapan bir başka isim de belediye başkanlığı döneminden bu yana siyasette birlikte yürüdükleri AK Parti eski Milletvekili Mehmet Yüksel. Yeni dönemde Yüksel ve Yıldırım’a verilecek görevler önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

denizli-nihat-zeybekci-ekibini-yeniden-kuruyor-1Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Tavas eski Belediye Başkanı Mehmet Karabay ise görevini sürdürüyor.

Zeybekci’nin eski ekibinden ayrılan tek isim ise Pamukkale Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı oldu. Kazdağlı, Bilim Kurulu Başkanlığını bıraktı ve şu anda Ekonomi Bakanlığında herhangi bir görevi bulunmuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı