REKLAMI GEÇ

Zeybekci “Erdoğan tekrar Başbakan”

Denizli Belediye Başkanı Zeybekci, Başbakan Erdoğan’ı, Ekim-Kasım gibi tekrar Denizli’ye getirerek, açılışlar yaptıracaklarını söyledi. Zeybekci, Başbakan Erdoğan’ın tekrar Başbakan olacağından emin olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2007 Pazartesi, 00:00

AKP’nin 6 milletvekili adayı ile AKP İl Başkanı Bilal Uçar ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, DGC Basın Merkezi’nde basın toplantısı yaptı. Basın mensupları ile önce kahvaltıda bir araya gelen AKPliler, daha sonra basın toplantılarının yapıldığı salona geçti. AKP’nin milletvekili adayları; Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan, Şahin Tin, Selma Aliye Kavaf, Mithat Ekici ve Cahit Özkan’ın katıldığı basın toplantısına, AKP 7. sıra milletvekili adayı Niyazi Vural katılmadı. AKP Denizli Milletvekili adaylarının konuk koltuğunda oturduğu toplantıda, basının karşısına AKP İl Başkanı Bilal Uçar ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci geçti.

Köylere yaptıkları ziyaretlerde, AKP’nin her geçen gün daha da büyüdüğünü gördüklerini ifade eden AKP İl Başkanı Bilal Uçar, “Bundan sonraki seçim döneminde, kişi başına düşen milli gelirin 10 bin dolara çıktığını göreceksiniz. Halkımız, bizim söylediklerimizi doğru buluyor. Biz, muhalefet partileri gibi karalama yapmıyoruz. Biz, yeni ve temiz bir siyaset üslubu geliştirdik” dedi. Denizli’nin ekonomiye yaptığı katkının karşılığını bugüne kadar alamadığını ifade eden Uçar, “Başbakan Erdoğan’ın kentimize olan özel ilgisi sayesinde Denizli hak ettiğini aldı ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin başarıları da bununla birlikte gelişti” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan’ı 6 ayda bir Denizli’ye getirdiklerini ifade eden Başkan Zeybekci, “Başbakanımız, Türkiye’nin sayılı köprülü kavşaklarından biri olan ve Ege’de olmayan Sümer Köprülü Kavşağı’nın, Çamlık ve Sümer Park’ın, Türkiye’de hiçbir üniversitede olmayan PAÜ’deki sentetik çim sahanın, 70 basketbol ve voleybol sahası ve 4 yaya üst geçidinin açılışını yapacak. Bunlar bizim için gurur kaynağı” dedi. Açılışı yapılacak yerleri, seçim çalışması kapsamında yapmadıklarını belirten Zeybekci, “Biz tekstilci olarak, müşterilerimize önce numune göndeririz. Yaptığımız iş beğenilir ve istenirse, seri üretime geçeriz. Biz de yaptığımız tüm hizmetleri, Denizli halkına numune olarak sunuyoruz. Hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, tekrar başbakan seçileceğinden emin konuşan Başkan Zeybekci, “Başbakanımızı Ekim-Kasım gibi tekrar Denizli’ye getireceğiz ve Denizli’nin hak ettiği hizmetleri Denizlililere sunacağız. 28 Mart’ta nasıl Denizli halkı en yüksek oy oranıyla Denizli’yi bize emanet ettiyse, 22 Temmuz’da da yine bir rekora imza atacağız. 22 Temmuz’da saat 22.00’de, Tavas Zeybeği oynayacağız” diye konuştu.

Başkan Zeybekci, bu iddialı sözlerini açıklamasını isteyen basın mensuplarına, “Başbakanımız elbette tekrar başbakan olacak. Baykal olamaz. Milletimiz buna izin vermez. Bundan şüphemiz yok. 22 Temmuz’da Tavas Zeybeği oynayacağız diyorsak, bundan emin olduğumuz için söylüyoruz” dedi. Başkan Zeybekci, Başbakan Erdoğan’ın açılışını yapacağı hizmetlerin maliyetinin 40 trilyon lira civarında olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı