REKLAMI GEÇ

Zeybekci, hedef büyüttü

AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın Kasım-Aralık Birleştirilmiş İl Divan Toplantısı’nda konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, “Milletvekillerinde 7-0 hedefini gerçekleştiremedik. Ama 2009 yerel seçimlerinde, Denizli’deki tüm belediyeleri kazanmak boynumuzun borcu” dedi.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2007 Cumartesi, 01:00

AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın, yılın son genişletilmiş il divan toplantısı, Pekdemir Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, İl Başkanı Bilal Uçar, AKP Denizli Milletvekilleri M. Salih Erdoğan, Selma Aliye Kavaf, Mithat Ekici, İzmir Milletvekili ve Denizli Bölge Sorumlusu İsmail Katmerci, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci,İl Genel Meclisi’nin ve Denizli Belediye Meclisi’nin AKPli üyeleri, AKP ilçe başkanları ile AKP’li belediye başkanları katıldı.

Uçar, muhalefete yüklendi

Toplantının açılış konuşmasını yapan AKP İl Başkanı Bilal Uçar, muhalefetin, AKP’nin oluşturduğu yenilikçi, gerçekçi ve dürüst çizgiyi hala fark edemediğini belirtti. Uçar, “Muhalefet partileri hala geçmişin köhne siyaset anlayışını terk edemediğini, kavgacı, karalayıcı, hiçbir çözüm üretemeyen, kısır çekişmelerin içinde adeta avara kasnak gibi dönen bir yapıyı ısrarla sürdürmeye çalıştığını görüyor ve üzülüyoruz. CHP örneğinde görüldüğü gibi halk bu anlayışa asla iktidar imkanı vermeyecektir. Partimiz dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de reformlarını sürdürecek. Denizlimiz ise hak ettiğini almaya devam edecek” dedi.

Kavaf, hükümetin 2007 raporunu açıkladı

22 Temmuz seçimlerinden sonra oluşturulan hükümetin çalışmaları hakkında bilgi veren Kavaf, “22 Temmuz’un ardından yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve referandum sürecini başarıyla geçirdik. Bundan sonra istihdamın önünün açılması, kamu yatırımlarının arttırılması, işsizliğin önlenmesi için çalışacağız. Sigorta primlerinin aşağıya çekilmesi için bakanlık nezdinde çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.

‘Hedefi tutturamadık’

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 22 Temmuz’da yapılan seçimlerde, halka icraatlarını tam olarak anlatamadıkları için Denizli’de 7 milletvekili çıkarma hedefini tutturamadıklarını söyledi. Zeybekci, “2009 yerel seçimlerinde Denizli’deki tüm belediyeleri almak boynumuzun borcu oldu.AKP, kimsenin tapulu malı değildir. Tıkayıcı olmamamız lazım. Bize gelmek isteyenlere kapılarımızı sonuna kadar açmamız onları kazanmamız gerekir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı