REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Kalleş tuzaklara bel bağladılar

Zeybekci: Kalleş tuzaklara bel bağladılar

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 15 Temmuz’da istediklerini elde edemeyen güçlerin bu kez umutlarını kalleş tuzaklara bağladığını, anca ortaya konulan milli birlik tavrıyla vatan hainlerinin beklentilerinin kursaklarında kalacağını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2016 Pazar, 17:50

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gaziantep’deki sokak düğününde düzenlenen ve 50 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan bombalı saldırıyı kınadı. Zeybekci, yaptığı açıklamada, “Gözü dönmüş hainlerin vahşice saldırdığı 15 Temmuz gecesinde gönül coğrafyasındaki mazlumların hamisi durumundaki Türkiye’yi un ufak edemeyen güçler, bu kez de bölücülerin kalleş tuzaklarına umut bağladı” dedi.

Patlattıkları bombalar ve günahına girdikleri masum canlarla ülkede korku ve kaosa yol açacaklarını bekleyenlerin istedikle amaca ulaşamayacaklarını dile getiren Zeybekci, bunu yapanların Türkiye’yi çağdaş medeniyetler çizgisine uzanan yoldan alıkoyamayacağını, halkın takdiri ile iktidara gelenleri yine ondan başka hiçbir gücün yolundan döndüremeyeceğini ifade etti.

“Ülkemizin bütünlüğü ile milli birlik ve beraberliğimize kast etmiş bu hainlere verilecek en güzel cevap, gerek siyasiler gerekse farklı dünya görüşündeki insanlar olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma paydasında buluşarak, ortak düşmana karşı birlikte tavır alabilmektir” diyen Zeybekci, sözlerine şunları ilave etti:

“Vatansever insanımız, şehitlerine olan minnet borcunu parçalanıp dağılmadan, ülke olarak her gün daha da iyiye doğru yol alarak ödemeye çalışacaktır. Biz de iktidar olarak, yine bu bilinçle hareket edeceğiz. Her zaman vatandaşımızın isteğine kulak verecek, her türlü engellemeye rağmen hedefine kilitlenecek ve her gün daha da iyisini yapmak için çaba sarfedeceğiz. Ve eminim ki, tüm siyasi partilerimiz de 15 Temmuz’daki kalkışma sonrası ortaya koydukları milli birlik tavrından hiçbir zaman ödün vermeyecek, bizi birbirimize düşürmeye çalışan terörizme karşı yan yana ve omuz omuza duracaktır. Böylelikle, vatan hainlerinin bu yöndeki beklentilerini de kursaklarında bırakacaktır.

Milletimizin başı sağ olsun. Terör saldırılarında şehit düşenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa diliyorum. Bilsinler ki, onların canı pahasına savunduğu bayrağı, geride kalanlar bir an olsun elinden düşürmeyecek, tıpkı onlar gibi canı pahasına savunacak. Allah birlik ve beraberliğimizi korusun. Kahraman devletimiz ile milletimizi, ebediyen baki kılsın.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı