REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Melun bir saldırı

Zeybekci: Melun bir saldırı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara’da meydana gelen patlamanın 1 Kasım seçimleriyle ilgili bir mesaj olduğunu söyledi, “Bu Türkiye’nin birliğine beraberliğine, Türkiye’nin huzuruna yapılmış olan melun bir saldırıdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2015 Cumartesi, 13:33

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Ekonomi Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği E Ticaret Çalıştayı’nın açılışında Ankara’da düzenlenen bombalı saldırıyı değerlendirdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zeybekci, saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Bakan Zeybekci, “Hainliklere karşı birlik beraberliğimize karşı bizim için en önemli için bu hastalığın kökünü kurutacak en önemli ilaç birlik beraberlik ve kardeşliğimizdir” dedi.

Zeybekci ayrıca bu saldırının 7 Haziran öncesi saldırıyla benzer olduğunu da belirterek, “Türkiye’de ekonomik ve siyasi istikrar olmasın, 1 Kasım seçimlerinde böyle bir sonuç ortaya çıkmasın’ diye yapılan bir saldırı olarak düşünüyorum. Yani, bunun başka şehirlerde 7 Haziran seçimlerinden önce bir yerlerde toplantı, miting sırasında yapılan saldırılarla bence benzerlikleri vardır ama bence bunu güvenlik güçlerine bırakmamız lazım. Daha detaylı çalışılmasını beklemek lazım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı