REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Operasyonun sonuçlarını beklemek lazım

Zeybekci: Operasyonun sonuçlarını beklemek lazım

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “14 Aralık” operasyonunu değerlendirdi. Operasyonun bazı kesimlere yönelik olarak tanımlanmasının yanlış olacağını belirten Bakan Zeybekci, “Operasyonun sonuçlarını görmek, beklemek lazım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2014 Pazar, 16:35

Ferah IŞIK/ DENİZLİ,(DHA)

Denizli’de bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partisinin Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapılan Pamukkale İlçe Kongresi’ne katıldı. Bakan Zeybekci, burada büyük bir kalabalık tarafından davul ve zurna eşliğinde karşılandı.

Salonun girişinde basın mensuplarının 14 Aralık operasyonuyla ilgili sorularını yanıtlayan Zeybekci, “Bu operasyonu bazı kesimlere yönelik bir operasyon olarak tanımlarsak olayı yanlış yerinden tutmuş oluruz. Türkiye’de hiçkimsenin hukukun dışında, ülkenin menfaatlerini zedeleyici bir hayat tarzı olamaz. Devletle, toplumla olan ilişkilerinde bir şey benimseyemez. Her şey hukuk içinde olmalı. Operasyonun sonuçlarını görmek, beklemek lazım. Benim burada endişe ettiğim; yanlış yorumlanan, gereğinden fazla önemsenen bu durumlarda gereksiz yere birileri ucuz, bedava kahramanlar ortaya çıkar. Ben bundan endişe ederim. Herkes hukuka saygı duymalı” dedi.

denizli-osmanlica-pankart-ic

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin konuşma yaptığı sırada bir partilinin taşıdığı ve üzerinde ‘Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ yazısı bulunan Osmanlıca pankart dikkat çekti. Uzun süre alkışlanan pankart için Zeybekci, pankartı hazırlayan partiliye teşekkür etti.

Yorumlar

Kaya Taşkesen   -  Bağlantı 15 Aralık 2014, 07:43

Hakkında soruşturma açılan 4 bakanın fezlekeleri soruşturma komisyonlarına verilmiyor. Tam bir yıl oldu.Hukuk niçin onlar için de çalıştırılmıyor. O zaman siz niye hukuka saygılı olmuyorsunuz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı