REKLAMI GEÇ

Zeybekci, sakallı imajıyla Rusya gezisinde

Zeybekci, sakallı imajıyla Rusya gezisinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm dünyada ilgiyle takip edilen Rusya gezisine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yeni imajıyla dikkati çekti. Sakal bırakan Zeybekci, Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin’in de katıldığı toplantıda Türk ve Rus işadamlarına seslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2016 Çarşamba, 14:20

Geçen yıl kasım ayında uçak düşürme ile başlayan Türkiye-Rusya krizinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle tüm dünyada gözler bu ülkeye çevrildi. Erdoğan’a bu gezide altı bakan eşlik ediyor. Kabine üyeleri arasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de yer aldı.

denizli-nihat-zeybekci-rusya-ziyareti-katilan-nihat-zeybekci-1

İŞADAMLARINA SESLENDİ
Erdoğan ile birlikte Rusya’nın St. Petersburg kentine giden Zeybekci, Endoğan ve Putin’in başkanlık ettiği Türk ve Rusya heyeti görüşmelerine katıldı. Daha sonra da Konstantinovski Sarayı’nda düzenlenen toplantıda Türk ve Rus işadamlarına seslendi.

Eerdoğan ve Putin’in de katıldığı toplantıda konuşan Zeybekci, “Bunu belki onlarca defa söyledim ama tekrar söyleyeceğim. Dünyada birbirini bu kadar tamamlayıcı iki ülke zor bulunur. Genelde komşu olan ülkeler birbirinin rakibidir, aynı alanlarda birbirlerine rakip olurlar. Türkiye ile Rusya birbirine rakip değil ortak olabilir ve birbirlerini tamamlayabilir. Türkiye’de ne yoksa bunların Rusya’da olduğunu görüyoruz. Rusya’da ne yoksa bunların Türkiye’de olduğunu görüyoruz. Öyleyse aklımızı kullanıp bunları bir araya getirmemiz lazım” dedi.

ZEYBEKCİ’NİN YENİ İMAJI
Bu arada Bakan Zeybekci, Rusya ziyaretinde yeni imajıyla da dikkati çekti. Zeybekci’nin sakal bıraktığı gözlendi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin sakallarındaki beyazlıklar da imajı kadar dikkati çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı