REKLAMI GEÇ

Zeybekci uçak kullandı!

Zeybekci uçak kullandı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Boeing 737 tipi uçağı kullandı. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkış yapan Zeybekci, Denizli semalarından geçerek İzmir Menderes Havalimanı’na iniş yaptı. Sonrasında yine aynı güzergahı kullanarak İstanbul’a döndü. Bütün bunlar tabiî ki gerçek değil. Zeybekci, bu yolculuğu simülasyon cihazıyla gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2014 Çarşamba, 15:33

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci İstanbul Yeşilköy de bulunan serbest bölgeye yaptığı ziyarette Boeing ve Airbus firmalarının yanı sıra dünyanın pek çok havayolu şirketine pilotluk eğitimi veren IFTC firmasına da bir inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Ziyarette şirketin faaliyetleri hakkında brifing alan Bakan Zeybekci, daha sonra Boeing 737 tipi uçağın birebir benzeri olan eğitim simülasyon cihazına binerek bir simülasyon uçuşu gerçekleştirdi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkış yaparak Denizli üzerinden İzmir Menderes Havalimanı’na uçan Bakan Zeybekci, aynı güzergahı kullanarak tekrar İstanbul’a döndü ve simülasyon uçuşu nu tamamladı. Zeybekci, uçuş deneyimine dair şunları kaydetti: “İnanıyoruz ki Yeni Türkiye idealimizde ekonomi de böyle göklere çıkacak ve Türkiye, dünya ülkeleri arasında hak ettiği yeri alan güçlü, lider, söz sahibi bir ülke olacaktır. Bugün simülasyon uçuşu yaptığımız bu uçakları 2023’te bizler üreteceğiz.”

Bakan Zeybekci’nin metal parça üreten bir firma gezisi ile başlayan Serbest Bölge ziyareti tekstil alanında faaliyet gösteren bir firma ile bilişim alanında faaliyet gösteren iki firmanın ziyaretiyle son buldu.

Yorumlar

ege   -  Bağlantı 18 Eylül 2014, 09:06

Amanda aman artık bu olay üzerine ekonomiz fırlar. Milyarlarca dolar vergimizden aşımızdan kesip sureyeli kaçkınları beslediklerimiz geri döner, ülkeye demekrosi gelir. Tövbe tövbe kardeş sen Denizli hava limanı ne oldu onu anlat. sanal uçuş yapacna!

Bakış Açısı   -  Bağlantı 17 Eylül 2014, 22:50

Ahhh keşke keşke. Ama sizin zihniyet bunları yapacak beyinleri gençlere tu kaka diyor. Sizinkilerin ise bunu yapacak kapasiteleri yok. Doğru mu doğru.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı