REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Yıkılmadık yaprak döktük

Zeybekci: Yıkılmadık yaprak döktük

64. Hükümet’in kabinesinde görev verilmeyen Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanlığı’nda toplantı düzenledi, partililere Mevlana’nın, “Sanmasınlar çöktük, sanmasınlar yıkıldık. Sadece bahara kadar yaprak döktük” sözleriyle teselli verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2015 Çarşamba, 18:14

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı bakanlar kurulunda görev almayan AK Parti Denizli milletvekili ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilk kez basın karşısına geçti. AK Parti İl Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.

Nihat Zeybekci, bakanlar kurulunda görev almamayı kendisinin isteği olduğunu belirttiği açıklamasında, “Biliyorsunuz benim kendi aile şirketim var. Orayı üniversiteden mezun olan oğlum idare etmeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde de rahatsızlandı ve sağlık sorunları yaşandı. Bu nedenle bakanlar kurulunda görev almamayı ben tercih ettim” dedi.

BAŞBAKAN’A SÖYLEDİKLERİMİZ DE OLDU
Bakanlar kurulunda görev almamanın kendi tercihi olduğu söyleyen Zeybekci, “Başbakan’la bu konuyu görüştünüz mü?” sorusuna ise “Evet Başbakanımızla konuştuk. Ama bu bizim özelimiz. Özelde kalmasını istiyorum” yanıtını verdi.

PARTİLİLERE MEVLANA’NIN SÖZÜYLE SESLENDİ
Bakanlar Kurulu’nda görev almasa da Denizli için verilen sözlerin takipçisi olacağını, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile birlikte el ele, omuz omuza çalışacağını ifade eden Zeybekci, “Bu konunun hiçbir zaman farklı yorumlanmasını istemem. Biz yine sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve sizlerin bana verdiği görevleri yerine getirmek için çalışacağım. Denizlililer bana sonsuz kredi verdi. Denizli için hizmetlerimizi da bu kredi ile yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu durumda üzülecek bir şey yok, yanlış yorumlanacak bir şey yok. Biz Denizlililere verdiğimiz sözleri ve taahhütleri yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

Zeybekci, konuşmasını Mevlana’nın “Sanmayın ki çöktük, sanmayın ki yıkıldık, sadece bir başka bahara kadar yaprak döktük” sözleriyle tamamladı.

Basın açıklamasının ardından Zeybekci, partililerle toplantısına devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı