REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ’DEN MERAK UYANDIRAN TWEETLER

ZEYBEKCİ’DEN MERAK UYANDIRAN TWEETLER

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, son günlerde kendi bakanlığı dışındaki açıklamalarıyla dikkati çekiyor. Daha çok Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili tweetler atan, öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Zeybekci için “Acaba yeni görev alanı mı değişiyor?” soruları sorulmaya başlandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2015 Pazartesi, 12:00

Kamu personel reformunun yapılmasını savunurken, kendilerine e-posta ve tweet yoluyla en fazla talebin geldiği atanamayan öğretmenleri örnek gösteren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Ben sana gittiğin yerde öğretmenlik yaptırmak zorunda değilim” sözleri ile dikkati çekti.

EKONOMİ BAKANLIĞI İÇİN YENİ İSİM İDDİASI
Başkent kulislerinde yeni kabineyle ilgili yorum ve tahminler birbirini izlerken, Zeybekci’nin sosyal medya üzerinden Milli Eğitim Bakanlığı uygulamalarıyla ilgili açıklamalarını sürdürmesi, “olası bir görev değişiminin sinyali mi?” sorularını gündeme getirdi.

Bunu tetikleyen de AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ın Ekonomi Bakanı olabileceğinin konuşuluyor olması. 2009’dan bu yılın şubat ayına kadar Maliye Bakanlığı Müsteşarı olan ve milletvekili adaylığı için görevinden ayrılan Ağbal, aynı zamanda AK Parti’de Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı konumunda.

ATTIĞI TWEETLER EĞİTİMLE İLGİLİ
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, sosyal medya hesabı üzerinden eğitimle ilgili yaptığı paylaşımlar şöyle:

denizli-nihat-zeybekci-merak-uyandiran-tweetler-İC

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 9 Kasım 2015, 12:28

Sizin zihniyetiniz KÖY ENSTÜTÜLERİNİ YOK etti. Bu dayılık biraz nankörlük. Önce kendi zihniyetinizi SORGULAYIN. Oralarda öğretmenlik yapanlar sizde BAL gibi biliyorsunuz ki AKP zihniyetinde olmayanlar.

ufuk   -  Bağlantı 9 Kasım 2015, 12:17

bu tweetleri seçimden önce neden atmadın sayın bakan işte oy kaybı korkusu…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı