REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den seçim değerlendirmesi

Zeybekci’den seçim değerlendirmesi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci seçim sonuçlarını twitter hesabından yaptığı paylaşımla değerlendirdi. Zeybekci, tweetinde, “Kaybeden yine millet ve demokrasi” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2015 Salı, 11:50

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 7 Haziran seçim sonuçlarını twitter hesabından yaptığı açıklamalarda değerlendirdi.
“Milletin söylediği sözün üstüne sözümüz şimdiye kadar olmadığı gibi bundan sonra da asla olmaz. Sonuçlar ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” diyen Zeybekci, bir biri ardı attığı tweetlerle partisine destek verenlere teşekkür etti. Zeybekci’nin son tweeti ise dikkat çekiciydi.

Zeybekci’nin tiwitter’den yaptığı açıklamada, “Dün akşam seçimlerin galibi sadece millet ve Demokrasi idi, gece ve sabah galip başkaları kaybeden yine millet ve demokrasi” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

KEMAL   -  Bağlantı 10 Haziran 2015, 09:55

SON DAKİKADA ATTIĞINIZ 25000 KONUT YALANI TUTMADI.YAZIK SİZE

hayret   -  Bağlantı 10 Haziran 2015, 09:24

Biraz akıl. Demokrasi nasıl kaybetti? Demokrasi sizin kafanızdaki gibi olamaz. Demokrasi hep bana demek değildir. 25 bin konutu tamamlama da demokrasiyi o zaman göreceksiniz. Milletin umutlarıyla oynananın bedeli büyük olacak.

kamil   -  Bağlantı 9 Haziran 2015, 15:37

25000 konutu tamamlayın önümüzdeki seçimlerde 5 vekil garanti:)

ibram   -  Bağlantı 9 Haziran 2015, 12:41

aslında kendi koltugu kaybetti DENİZLİDE 1 m.vekili kaybettiler iktidarı kaybettiler farkında degil zaten siz kaybesenizde kazansanızda hep orta halli fakir vatandaşlar kaybediyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı